TİVİ46’nın yeni ofisi açıldı!

AKTÜEL 15.11.2021 - 17:31, Güncelleme: 15.11.2021 - 17:31
 

TİVİ46’nın yeni ofisi açıldı!

Kahramanmaraş'ta TİVİ46'nın yeni iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

1. yıllarını kutlayan ve yeni hizmet binasında yayın hayatına yeniliklerle devam edeceğini belirten TİVİ46 İmtiyaz sahibi Yaren Karadeniz, "Basın demek özgürlük demek, iletişim, sosyalleşme, doğru haber demek. Üzerimizdeki bu kutsal görevin sorumluluğun farkındayız. Bu güzel şehrin insanlarına hizmet etmenin gururunu sizlerle birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Açılışa katılanlar arasında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ve siyasi partilerin İl Başkanları ve temsilcileri katıldı.  
Kahramanmaraş'ta TİVİ46'nın yeni iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

1. yıllarını kutlayan ve yeni hizmet binasında yayın hayatına yeniliklerle devam edeceğini belirten TİVİ46 İmtiyaz sahibi Yaren Karadeniz, "Basın demek özgürlük demek, iletişim, sosyalleşme, doğru haber demek. Üzerimizdeki bu kutsal görevin sorumluluğun farkındayız. Bu güzel şehrin insanlarına hizmet etmenin gururunu sizlerle birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılışa katılanlar arasında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ve siyasi partilerin İl Başkanları ve temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.