Tımarcıoğlu, Geniş Vizyon, Üstün Yönetim Kabiliyeti ile Mümkündür!

POLİTİKA 07.01.2024 - 11:54, Güncelleme: 07.01.2024 - 11:54
 

Tımarcıoğlu, Geniş Vizyon, Üstün Yönetim Kabiliyeti ile Mümkündür!

MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Nasuh Tımarcıoğlu, "Geniş Vizyon, Ekip Çalışması ve Üstün Yönetim Kabiliyeti ile Mümkündür."dedi

Tımarcıoğlu, "Günümüz Teknolojisinin İmkanlarından En Üst Düzeyde Yararlanmak Kentin Gelişimine, Belediye Hizmetlerinin Sürekliliğine ve Vatandaşımızın Hizmetlere Sınırsız Erişimine (7/24) Olanak Sağlar.Ancak bu anlayış; Geniş Vizyon, Ekip Çalışması ve Üstün Yönetim Kabiliyeti ile Mümkündür." açıklamasında bulundu. Sosyal Belediyecilik anlayışında hakkından konuşan Tımarcıoğlu, "Yüksek standartlara erişmek şartı ile Yol'un Medeniyet, Kaldırım'ın Gelişmişlik Seviyesi alışkanlığını bir kenara bırakarak, Gelecek Nesiller adına Kaliteli, Gelişmiş, Güvenli ve Yaşanabilir bir kent için Teknolojik ve Modern projeler/hizmetler/yatırımlar geliştirilmelidir. Hizmetlerin Yönetim ve Planlamasında Veri, Enerji ve Zaman Tasarrufu için Akıllı Kentsel Planlama projeleri, Atık Arıtma-Dönüştürme tesisleri, Dijital Sürekli Eğitim platformu, Dijital Afet İletişim platformu, Yeşil Enerji yatırımları gibi uygulamalara öncelik verilmelidir." ifadelerine yer verdi.   
MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Nasuh Tımarcıoğlu, "Geniş Vizyon, Ekip Çalışması ve Üstün Yönetim Kabiliyeti ile Mümkündür."dedi

Tımarcıoğlu, "Günümüz Teknolojisinin İmkanlarından En Üst Düzeyde Yararlanmak Kentin Gelişimine, Belediye Hizmetlerinin Sürekliliğine ve Vatandaşımızın Hizmetlere Sınırsız Erişimine (7/24) Olanak Sağlar.Ancak bu anlayış; Geniş Vizyon, Ekip Çalışması ve Üstün Yönetim Kabiliyeti ile Mümkündür." açıklamasında bulundu.

Sosyal Belediyecilik anlayışında hakkından konuşan Tımarcıoğlu, "Yüksek standartlara erişmek şartı ile Yol'un Medeniyet, Kaldırım'ın Gelişmişlik Seviyesi alışkanlığını bir kenara bırakarak, Gelecek Nesiller adına Kaliteli, Gelişmiş, Güvenli ve Yaşanabilir bir kent için Teknolojik ve Modern projeler/hizmetler/yatırımlar geliştirilmelidir.

Hizmetlerin Yönetim ve Planlamasında Veri, Enerji ve Zaman Tasarrufu için Akıllı Kentsel Planlama projeleri, Atık Arıtma-Dönüştürme tesisleri, Dijital Sürekli Eğitim platformu, Dijital Afet İletişim platformu, Yeşil Enerji yatırımları gibi uygulamalara öncelik verilmelidir." ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.