Tımarcıoğlu, Daha yapacak çok işimiz var!

POLİTİKA 16.12.2023 - 12:38, Güncelleme: 16.12.2023 - 12:38
 

Tımarcıoğlu, Daha yapacak çok işimiz var!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu Belediye Başkan A. Adayı Nasuh Tımarcıoğlu, ziyaretlerini sürdürüyor.

Tımarcıoğlu, ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Derneği başkanı  Mehmet Kaya'yı  Kahramanmaraş Mimarlar Odamızı ziyaret ederek oda başkanımız Sayın Yunus Emre Kaçamaz'ı, İnşaat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube başkanı  Ökkeş Buğra Dalkiran'ı, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli'yi ve Kahramanmaraş Bertiz Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızı Ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Nasuh Tımarcıoğlu, şehrin geleceği adına istişarelerde bulundu.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu Belediye Başkan A. Adayı Nasuh Tımarcıoğlu, ziyaretlerini sürdürüyor.

Tımarcıoğlu, ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Derneği başkanı  Mehmet Kaya'yı  Kahramanmaraş Mimarlar Odamızı ziyaret ederek oda başkanımız Sayın Yunus Emre Kaçamaz'ı, İnşaat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube başkanı  Ökkeş Buğra Dalkiran'ı, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli'yi ve Kahramanmaraş Bertiz Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızı Ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Nasuh Tımarcıoğlu, şehrin geleceği adına istişarelerde bulundu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.