THY KPSS şartı olmadan personel alıyor!

AKTÜEL 01.04.2023 - 14:18, Güncelleme: 01.04.2023 - 14:18
 

THY KPSS şartı olmadan personel alıyor!

Türk Hava Yolları tarafından paylaşılan personel alım süreci ile ilgili detaylar belli oldu. işte detaylar…

Türk Hava Yolları tarafından paylaşılan personel alım süreci ile ilgili detaylar belli oldu. Personel alım başvuruları 29 Mart tarihinde başladı. Türk Hava Yolları pilot kadrosu için tecrübesiz yeni pilotları bünyesine katacak. Başvurular Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak.  Türk Hava Yolları deneyimsiz pilot alımları için belirlenen şartlar şu şekilde; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve Mavi Karta sahip olmak, 18 yaşını tamamlamak ve 30 yaşını geçmemek erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, 1.60 cm boydan uzun olunması ve 1.95 boydan kısa olunması, geçmiş zamanda Türk Hava Yolları kadrosundan disiplinsizlik nedeniyle çıkarılmamak, ileri düzey İngilizce bilinmesi, uçuşa engel olacak bir sağlık problemi bulunmaması ve pilotluk ile ilgili diğer özel şartların taşınması gerekiyor.   
Türk Hava Yolları tarafından paylaşılan personel alım süreci ile ilgili detaylar belli oldu. işte detaylar…

Türk Hava Yolları tarafından paylaşılan personel alım süreci ile ilgili detaylar belli oldu. Personel alım başvuruları 29 Mart tarihinde başladı.

Türk Hava Yolları pilot kadrosu için tecrübesiz yeni pilotları bünyesine katacak. Başvurular Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. 

Türk Hava Yolları deneyimsiz pilot alımları için belirlenen şartlar şu şekilde; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve Mavi Karta sahip olmak, 18 yaşını tamamlamak ve 30 yaşını geçmemek erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, 1.60 cm boydan uzun olunması ve 1.95 boydan kısa olunması, geçmiş zamanda Türk Hava Yolları kadrosundan disiplinsizlik nedeniyle çıkarılmamak, ileri düzey İngilizce bilinmesi, uçuşa engel olacak bir sağlık problemi bulunmaması ve pilotluk ile ilgili diğer özel şartların taşınması gerekiyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.