The Simpsons dizisinde Kahramanmaraş kullanıldı!

GÜNDEM 31.01.2020 - 10:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

The Simpsons dizisinde Kahramanmaraş kullanıldı!

1989 yılından bu yana yayınlanan ünlü animasyon dizisi The Simpsons yine geleceği tahmin etmesiyle gündeme oturdu. Kobe Bryant'ın ölümü ve Korona virüsüne de eski bölümlerde gündeme gelen dizide Kahramanmaraş'a yardım sahnesinin de yayınlanması dikkat çekti.

Elazığ depreminin ardından The Simpsons'un eski bölümlerinden bir kesit ortaya çıktı. Senaryoya göre, gemide bulunan kaptan Kahramanmaraş'a yardım götürdüğünü söylüyor. Sosyal medyada gündem olan bu sahnede Kahramanmaraş'ın neden kullanıldığı ise merak ediliyor.   2017’de yayınladığı bir bölümde Kobe Bryant’ın helikopter kazasına; 1993 yılında yayınlandığı iddia edilen bir bölümünde de koronavirüse yer verildi. İlk bölümü 17 Aralık 1989 yılında yayınlanan ABD menşeili çizgi dizi The Simpsons’ın 1993 yılında çekildiği iddia edilen bir bölümünde, son günlerde dünyayı sarsan koronavirüse ait izler olduğu ortaya çıktı. Söz konusu bölümde Simpsons ailesine Çin’den bir kargo paketi geliyor ve paketin sonucunda ABD’ye bir salgın hastalık yayılıyor.   Ayrıca Kobe’nin takım arkadaşlarıyla ilişkisi kötü olduğu için antrenmanlara helikopterle gittiği söylentilerinin çıktığı dizide bunun bir şakası yapıldı. The Simpsons’ın 2017 yılında yayınlanan bölümünde Kobe, hayatını kaybediyor. Amerika’da yaşanan ve dünyayı etkileyen 11 Eylül saldırıları, ebola virüsü gibi birçok kehanette bulunan dizide yaşanacak olaylar komedi unsuru olarak anlatılıyor.   Matt Groening tarafından yaratılan The Simpsons, dünya televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olma özelliğini taşıyor.   Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=N2AKw4Sxo6I   
1989 yılından bu yana yayınlanan ünlü animasyon dizisi The Simpsons yine geleceği tahmin etmesiyle gündeme oturdu. Kobe Bryant'ın ölümü ve Korona virüsüne de eski bölümlerde gündeme gelen dizide Kahramanmaraş'a yardım sahnesinin de yayınlanması dikkat çekti.

Elazığ depreminin ardından The Simpsons'un eski bölümlerinden bir kesit ortaya çıktı. Senaryoya göre, gemide bulunan kaptan Kahramanmaraş'a yardım götürdüğünü söylüyor. Sosyal medyada gündem olan bu sahnede Kahramanmaraş'ın neden kullanıldığı ise merak ediliyor.

 

2017’de yayınladığı bir bölümde Kobe Bryant’ın helikopter kazasına; 1993 yılında yayınlandığı iddia edilen bir bölümünde de koronavirüse yer verildi. İlk bölümü 17 Aralık 1989 yılında yayınlanan ABD menşeili çizgi dizi The Simpsons’ın 1993 yılında çekildiği iddia edilen bir bölümünde, son günlerde dünyayı sarsan koronavirüse ait izler olduğu ortaya çıktı. Söz konusu bölümde Simpsons ailesine Çin’den bir kargo paketi geliyor ve paketin sonucunda ABD’ye bir salgın hastalık yayılıyor.

 

Ayrıca Kobe’nin takım arkadaşlarıyla ilişkisi kötü olduğu için antrenmanlara helikopterle gittiği söylentilerinin çıktığı dizide bunun bir şakası yapıldı. The Simpsons’ın 2017 yılında yayınlanan bölümünde Kobe, hayatını kaybediyor. Amerika’da yaşanan ve dünyayı etkileyen 11 Eylül saldırıları, ebola virüsü gibi birçok kehanette bulunan dizide yaşanacak olaylar komedi unsuru olarak anlatılıyor.

 

Matt Groening tarafından yaratılan The Simpsons, dünya televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olma özelliğini taşıyor.

 

Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=N2AKw4Sxo6I 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.