Taze Balık İçin; “Balığı Balıkçıdan Alın”

SAĞLIK 10.02.2019 - 13:18, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Taze Balık İçin; “Balığı Balıkçıdan Alın”

Merdan Balık Evi işletmecisi İbrahim Sarı, balık alacak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Sarı, “vatandaşlarımız sağlıklı ve taze balık yemek istiyorlarsa balığı balıkçıdan alsınlar.”dedi. “Fiyatlara zam yapmadık” Kahramanmaraş’ta balık tüketiminin az olduğunu vurgulayan İbrahim Sarı, “Şuan için balık fiyatları pahalı değil. Geçmiş yılarla göre balık fiyatlarını değerlendirecek olursak, balık fiyatlarımız 2018’deki fiyatlardır. Yeni yıl zamlarla geldi ama biz bu zamları fiyatlarımıza yansıtmadık. Halkımız gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilir. Biz yıllardır bu sektörün içerisindeyiz. Ve şuna için zam yapmayı düşünmüyoruz.”ifadelerini kullandı. “En fazla alabalık tüketiliyor” Şehrimizde en fazla alabalığın tüketildiğini söyleyen Sarı şunları söyledi, “Balıklarımız günlük tazedir. Karadeniz, Akdeniz, Ege’den balıklarımız şehrimize geliyor. Şehrimizde en fazla tüketilen balıklar hamsi ve alabalıktır. Ama en çok alabalık tüketiliyor. Alabalık üretimi şehrimizde fazladır. Bu yılın sonuna kadar alabalığa zam yok diye düşünüyoruz. Balıklarda bir anda zam veya düşüş olmaz. Balık üretimleri fiyatları belirler. Balık alacak vatandaşlara önerimiz balığı balıkçıdan alsınlar.”
Merdan Balık Evi işletmecisi İbrahim Sarı, balık alacak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Sarı, “vatandaşlarımız sağlıklı ve taze balık yemek istiyorlarsa balığı balıkçıdan alsınlar.”dedi.

“Fiyatlara zam yapmadık”

Kahramanmaraş’ta balık tüketiminin az olduğunu vurgulayan İbrahim Sarı, “Şuan için balık fiyatları pahalı değil. Geçmiş yılarla göre balık fiyatlarını değerlendirecek olursak, balık fiyatlarımız 2018’deki fiyatlardır.

Yeni yıl zamlarla geldi ama biz bu zamları fiyatlarımıza yansıtmadık. Halkımız gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilir. Biz yıllardır bu sektörün içerisindeyiz. Ve şuna için zam yapmayı düşünmüyoruz.”ifadelerini kullandı.

“En fazla alabalık tüketiliyor”

Şehrimizde en fazla alabalığın tüketildiğini söyleyen Sarı şunları söyledi, “Balıklarımız günlük tazedir. Karadeniz, Akdeniz, Ege’den balıklarımız şehrimize geliyor.

Şehrimizde en fazla tüketilen balıklar hamsi ve alabalıktır. Ama en çok alabalık tüketiliyor. Alabalık üretimi şehrimizde fazladır. Bu yılın sonuna kadar alabalığa zam yok diye düşünüyoruz.

Balıklarda bir anda zam veya düşüş olmaz. Balık üretimleri fiyatları belirler. Balık alacak vatandaşlara önerimiz balığı balıkçıdan alsınlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.