Tayland’ın ilginç Tantra Adası! Ada farklılıklarla dolu!

AKTÜEL 30.01.2023 - 22:19, Güncelleme: 30.01.2023 - 22:19
 

Tayland’ın ilginç Tantra Adası! Ada farklılıklarla dolu!

Tantra Adası olarak da bilinen Ko Pha-Ngan, psikolojik yaraları cinsel şifayla iyileştirmeyi hedefleyen bir topluluğa ev sahipliği yapıyor.

Cinsel deneyimlerle iyileşmeyi hedefleyen topluluğun içinde dünyanın hemen her yerinden gurbetçi eğitmenler ve şifacılar yer alıyor. Ve bu şekilde tantrik bir ütopya yarattıklarını iddia ediyorlar. Hareketli meditasyon adı verilen bu sıra dışı derslerle hedeflenen ise kişinin geçmişteki yaraları ile tanışması ve onları iyileştirmeyi deneyimlemesi. Öte yandan Tantra uygulamaları arasında beş saatlik bir Japon halat seansı da bulunuyor. Bu seans sırasında, katılımcılar kontrolü bulma, kontrolü kaybetme ve kendilerini iyi hissettirmeyen şekillerde bile birbirlerine bağlanmaya teşvik ediliyorlar. Tantra inanışına göre vücudumuz aslında çok huzursuz ve uygulanan derslerle birçok farklı rahatsızlık katmanına ulaşılabiliyor ve bu zihni zamanla açmaya başlıyor. Adada eğitim veren şifacıların travmalarından kurtulmak için adaya gelenlerden faydalandığı iddia ediliyor.   
Tantra Adası olarak da bilinen Ko Pha-Ngan, psikolojik yaraları cinsel şifayla iyileştirmeyi hedefleyen bir topluluğa ev sahipliği yapıyor.

Cinsel deneyimlerle iyileşmeyi hedefleyen topluluğun içinde dünyanın hemen her yerinden gurbetçi eğitmenler ve şifacılar yer alıyor. Ve bu şekilde tantrik bir ütopya yarattıklarını iddia ediyorlar.

Hareketli meditasyon adı verilen bu sıra dışı derslerle hedeflenen ise kişinin geçmişteki yaraları ile tanışması ve onları iyileştirmeyi deneyimlemesi. Öte yandan Tantra uygulamaları arasında beş saatlik bir Japon halat seansı da bulunuyor. Bu seans sırasında, katılımcılar kontrolü bulma, kontrolü kaybetme ve kendilerini iyi hissettirmeyen şekillerde bile birbirlerine bağlanmaya teşvik ediliyorlar.

Tantra inanışına göre vücudumuz aslında çok huzursuz ve uygulanan derslerle birçok farklı rahatsızlık katmanına ulaşılabiliyor ve bu zihni zamanla açmaya başlıyor.

Adada eğitim veren şifacıların travmalarından kurtulmak için adaya gelenlerden faydalandığı iddia ediliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.