Tatil yapabileceğiniz kamp alanları!

Mekanlar 07.09.2022 - 19:23, Güncelleme: 07.09.2022 - 19:23
 

Tatil yapabileceğiniz kamp alanları!

Tatil yapabileceğiniz kamp alanları!

Hızır Kamp, Kazdağları (Balıkesir, Çanakkale) Mehmetalan köyüne yaklaşık 2 km uzaklıkta olan, Zeytinli Çayı'nın yanında bulunan ve Kazdağları Milli Park'ının yakınlarında bulunan eşsiz bir kamp alanı. Elektriğini güneş panellerinden üreten ve kendi bahçelerinde sebze ve meyveler yetiştiren doğa aşığı olan işletme sahipleri, her yıl samimiyetle birçok misafir ağırlıyor.  Babakamp, Fethiye Fethiye'nin Karaağaç bölgesinde büyük bir platoya kurulan kamp alanı eşsiz bir dağ manzarasına sahiptir. Bunun yanında alanda bulunan seyir tepesi Fethiye'nin tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor iken bir yandan da alanda bulunan havuz kamp alanını fazlasıyla öne çıkarıyor. Taş veya bungalov evlerde kalma seçeneğinin yanında kendi çadırınız veya karavanınız ile de konaklayabilirsiniz. Aktur Kamp Alanı, Datça İki adet koyun ortasında çam ormanına sahip olan kamp alanı Datça'da oldukça meşhur. Denizinin güzelliği ve temizliği ile dikkatleri üzerine çekiyor ve bu eşsiz denizde yüzme imkanı sunuyor. İki koy arasında kalması nedeniyle su sporlarına uygun olan rüzgara sahip olması da çeşitli aktivitelere elverişlidir. Çam ormanı içerisinde karavanınızla konaklayabilir veya kendi çadırınız ile kamp alanının tadını çıkartabilirsiniz. Yedigöller, Bursa İçerisinde büfe, cafe vb. imkan bulunmadığı için tam anlamıyla doğa kampı yapmış oluyorsunuz. Yedigöllerin doğası ve manzarası herkesçe bilinen bir şey bu nedenle bu alanda kamp yapmak sizlere çokiyi gelecektir. Kamp alanında ateş yakılması yasak ama ateş yakılması için taş alanlar yapılmıştır.  İnbükü Orman Kampı, Marmaris Kamp alanında 3 tane koy ve eşsiz güzelliğe sahip sahil vardır. İnbükü, Çökertme ve Mağara koyları Marmaris'in en gözde yerlerinden biridir. 25 karavan ve 160 adet çadır kurma alanına sahiptir. Yeşillikle dolu dağ manzarasına canlı turkuaz bir deniz manzarası eşlik etmektedir.
Tatil yapabileceğiniz kamp alanları!

Hızır Kamp, Kazdağları (Balıkesir, Çanakkale)

Mehmetalan köyüne yaklaşık 2 km uzaklıkta olan, Zeytinli Çayı'nın yanında bulunan ve Kazdağları Milli Park'ının yakınlarında bulunan eşsiz bir kamp alanı. Elektriğini güneş panellerinden üreten ve kendi bahçelerinde sebze ve meyveler yetiştiren doğa aşığı olan işletme sahipleri, her yıl samimiyetle birçok misafir ağırlıyor. 

Babakamp, Fethiye

Fethiye'nin Karaağaç bölgesinde büyük bir platoya kurulan kamp alanı eşsiz bir dağ manzarasına sahiptir. Bunun yanında alanda bulunan seyir tepesi Fethiye'nin tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor iken bir yandan da alanda bulunan havuz kamp alanını fazlasıyla öne çıkarıyor. Taş veya bungalov evlerde kalma seçeneğinin yanında kendi çadırınız veya karavanınız ile de konaklayabilirsiniz.

Aktur Kamp Alanı, Datça

İki adet koyun ortasında çam ormanına sahip olan kamp alanı Datça'da oldukça meşhur. Denizinin güzelliği ve temizliği ile dikkatleri üzerine çekiyor ve bu eşsiz denizde yüzme imkanı sunuyor. İki koy arasında kalması nedeniyle su sporlarına uygun olan rüzgara sahip olması da çeşitli aktivitelere elverişlidir. Çam ormanı içerisinde karavanınızla konaklayabilir veya kendi çadırınız ile kamp alanının tadını çıkartabilirsiniz.

Yedigöller, Bursa

İçerisinde büfe, cafe vb. imkan bulunmadığı için tam anlamıyla doğa kampı yapmış oluyorsunuz. Yedigöllerin doğası ve manzarası herkesçe bilinen bir şey bu nedenle bu alanda kamp yapmak sizlere çokiyi gelecektir. Kamp alanında ateş yakılması yasak ama ateş yakılması için taş alanlar yapılmıştır. 

İnbükü Orman Kampı, Marmaris

Kamp alanında 3 tane koy ve eşsiz güzelliğe sahip sahil vardır. İnbükü, Çökertme ve Mağara koyları Marmaris'in en gözde yerlerinden biridir. 25 karavan ve 160 adet çadır kurma alanına sahiptir. Yeşillikle dolu dağ manzarasına canlı turkuaz bir deniz manzarası eşlik etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.