Taşhan, Son Düzleme Moralli Giriyor!

POLİTİKA 09.03.2019 - 10:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Taşhan, Son Düzleme Moralli Giriyor!

Türkoğlu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Taşhan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde saha çalışması hakkında bilgiler verdi.

Taşhan, “Birçok partiden bize açıktan katılım sağlayan var ve daha katılım sağlayacak kardeşlerimiz var. Buna örnek vermek gerekirse,  daha önce Ak Parti’den aday adayı olan daha sonra demokratik partiden ikinci sıra meclis üyesi adayı olan veteriner Ahmet Erdemir Bey büyük bir konvoyla seçim büromuza katılım yaptı. Buda bizlere güzel bir ivme getirdi.”dedi. “Gösterilen ilgiden memnunuz” Seçim çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirten kurt siyasetçi Mustafa Taşhan şunları söyledi: “Bugüne kadar sahada genelde bizi çağıranların yanına gidiyorduk, şimdi ise hem bizi çağıranların yanına gidiyorduk hem de daha ortada kararsız olan vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerde görüyoruz ki vatandaşlarımız kararsız olanlar hariç genelde kararlarını vermiş ve büyük çoğunlukta mevcut başkanı, mevcut partilere bir tepki içerisinde bu tepkilerde bağımsız adayı olarak bize destek şekilde bize yönlendiklerini görüyoruz. Şuana kadar birçok partiden bize açıktan gelen var daha gelecek olan var. Daha önce Ak Parti’den aday adayı olan daha sonra demokratik partiden ikinci sıra meclis üyesi adayı olan veteriner Ahmet Erdemir Bey büyük bir konvoyla seçim büromuza katılım yaptı. Buda partimize güzel bir ivme getirdi. Yine ileriki zamanlarda mevcut meclis üyesi ve meclis üyesi adaylar bu şekilde katılacak olan adaylar var. Bu meclis adayları belli bir sıralama veya puana göre devam edecek.” “Mitingler başlıyor” Büyük mitinglerin çalışmalarının başladığını kaydeden Taşhan, “İlk mitingimizi Yeşilyöre mahallemizde 10.03.2019 Pazar 13.30’da yapacağız. Sonraki mitingimiz 17.03.2019 Pazar günü saat 13.30 Kılılı mahallemizdeyiz. Yine bir sonraki mitingimiz 24.03.2019 desaat 13.30 da Beyoğlu mahallemizde yapacağız. En son büyük mitingimizde 29 Mart’ta Türkoğlu’nda yapacağız. Ayrıca bunu haricinde 17 Mart’ta gençlik şölenimiz olacak. Mart’ın 24’de bayanlarla ilgili bir programımız olacak ayrıca yine her çarşamba bir mahallemizde konvoyumuz olacak ve böylece programımızı tamamlayacağız. Onun haricinde mahalle toplantılarımız var onlar devam edecek. Girilmedik kapı sıkılmadık el kalmayana kadar programımız devam edecek. Vatandaşlarımızın ve eski belediye başkanlarının bize gösterdiği ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu güveni yıllardan beri sarsmadık ve bu yüzden halkımızın bizlere teveccüh ediyorlar ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Türkoğlu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Taşhan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde saha çalışması hakkında bilgiler verdi.

Taşhan, “Birçok partiden bize açıktan katılım sağlayan var ve daha katılım sağlayacak kardeşlerimiz var. Buna örnek vermek gerekirse,  daha önce Ak Parti’den aday adayı olan daha sonra demokratik partiden ikinci sıra meclis üyesi adayı olan veteriner Ahmet Erdemir Bey büyük bir konvoyla seçim büromuza katılım yaptı. Buda bizlere güzel bir ivme getirdi.”dedi.

“Gösterilen ilgiden memnunuz”

Seçim çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirten kurt siyasetçi Mustafa Taşhan şunları söyledi: “Bugüne kadar sahada genelde bizi çağıranların yanına gidiyorduk, şimdi ise hem bizi çağıranların yanına gidiyorduk hem de daha ortada kararsız olan vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz.

Yaptığımız bu ziyaretlerde görüyoruz ki vatandaşlarımız kararsız olanlar hariç genelde kararlarını vermiş ve büyük çoğunlukta mevcut başkanı, mevcut partilere bir tepki içerisinde bu tepkilerde bağımsız adayı olarak bize destek şekilde bize yönlendiklerini görüyoruz. Şuana kadar birçok partiden bize açıktan gelen var daha gelecek olan var. Daha önce Ak Parti’den aday adayı olan daha sonra demokratik partiden ikinci sıra meclis üyesi adayı olan veteriner Ahmet Erdemir Bey büyük bir konvoyla seçim büromuza katılım yaptı. Buda partimize güzel bir ivme getirdi. Yine ileriki zamanlarda mevcut meclis üyesi ve meclis üyesi adaylar bu şekilde katılacak olan adaylar var. Bu meclis adayları belli bir sıralama veya puana göre devam edecek.”

“Mitingler başlıyor”

Büyük mitinglerin çalışmalarının başladığını kaydeden Taşhan, “İlk mitingimizi Yeşilyöre mahallemizde 10.03.2019 Pazar 13.30’da yapacağız. Sonraki mitingimiz 17.03.2019 Pazar günü saat 13.30 Kılılı mahallemizdeyiz. Yine bir sonraki mitingimiz 24.03.2019 desaat 13.30 da Beyoğlu mahallemizde yapacağız. En son büyük mitingimizde 29 Mart’ta Türkoğlu’nda yapacağız. Ayrıca bunu haricinde 17 Mart’ta gençlik şölenimiz olacak. Mart’ın 24’de bayanlarla ilgili bir programımız olacak ayrıca yine her çarşamba bir mahallemizde konvoyumuz olacak ve böylece programımızı tamamlayacağız.

Onun haricinde mahalle toplantılarımız var onlar devam edecek. Girilmedik kapı sıkılmadık el kalmayana kadar programımız devam edecek. Vatandaşlarımızın ve eski belediye başkanlarının bize gösterdiği ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu güveni yıllardan beri sarsmadık ve bu yüzden halkımızın bizlere teveccüh ediyorlar ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.