“Taş Üstüne Taş Koyma Mantalitesiyle Hareket Ediyoruz”

KÜLTÜR 19.07.2019 - 19:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Taş Üstüne Taş Koyma Mantalitesiyle Hareket Ediyoruz”

Asım'ın Nesli Gençlik Platformu Yedi Güzel Adam Müzesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Asım'ın Nesli Gençlik Platformu Başkanı Faruk Ali Sözbilici, “7 güzel adamın 1950'lili yıllarda Kahramanmaraş Lisesinde başlayan dostluklarını ve Türk Edebiyatına yön vermelerini bugün burada görmüş olmanın mutluluğu ile aynı dostluk ortamını kurmayı ve memleketimiz için taş üstüne taş koyma mantalitesini Asım'ın Nesli Gençlik Platformu olarak hedeflemekteyiz.”dedi. Platform olarak amaçlarını da açıklayan Sözbilici şunları söyledi: “Amacımız yedi güzel adam gibi hem edebi noktada, hem sosyal alanda, hemde manevi anlamda başarılı, donanımlı bir nesil yetiştirebilmek. Bu doğrultuda da yaşı, cinsiyeti, ideolojisi ne olursa olsun "memleketim için benim de bir fikrim var, hissiyatım var. Tüm kardeşlerimizi Asım'ın Nesli Gençlik Platformuna bekliyoruz." Ziyaret sonrasında Yedi Güzel Adam kitap okuma salonunda Yedi Güzel Adam üzerine bir söyleyişi gerçekleştirdi.
Asım'ın Nesli Gençlik Platformu Yedi Güzel Adam Müzesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Asım'ın Nesli Gençlik Platformu Başkanı Faruk Ali Sözbilici, “7 güzel adamın 1950'lili yıllarda Kahramanmaraş Lisesinde başlayan dostluklarını ve Türk Edebiyatına yön vermelerini bugün burada görmüş olmanın mutluluğu ile aynı dostluk ortamını kurmayı ve memleketimiz için taş üstüne taş koyma mantalitesini Asım'ın Nesli Gençlik Platformu olarak hedeflemekteyiz.”dedi.

Platform olarak amaçlarını da açıklayan Sözbilici şunları söyledi: “Amacımız yedi güzel adam gibi hem edebi noktada, hem sosyal alanda, hemde manevi anlamda başarılı, donanımlı bir nesil yetiştirebilmek. Bu doğrultuda da yaşı, cinsiyeti, ideolojisi ne olursa olsun "memleketim için benim de bir fikrim var, hissiyatım var. Tüm kardeşlerimizi Asım'ın Nesli Gençlik Platformuna bekliyoruz."

Ziyaret sonrasında Yedi Güzel Adam kitap okuma salonunda Yedi Güzel Adam üzerine bir söyleyişi gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.