Tanju Özcan, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor!

POLİTİKA 20.01.2023 - 15:05, Güncelleme: 21.01.2023 - 13:45
 

Tanju Özcan, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini dile getirdi. İşte detaylar…

Genel seçim tarihinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı konuşulurken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özcan,“Bugüne kadar yaptığım en ciddi açıklamalar olacaktır. 6 lidere ayrı ayrı yazmak durumunda kaldım bu mektubu, az sonra göndereceğim. Kılıçdaroğlu'nun tarif ettiği aday tiplemesi bana tamamen uygundur. Adayı uzaklarda aramayın.Bu kardeşiniz aday seçilmesi durumunda 21 yıllık Erdoğan dönemine son verecek." ifadelerine yer verdi.   
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini dile getirdi. İşte detaylar…

Genel seçim tarihinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı konuşulurken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özcan,“Bugüne kadar yaptığım en ciddi açıklamalar olacaktır. 6 lidere ayrı ayrı yazmak durumunda kaldım bu mektubu, az sonra göndereceğim. Kılıçdaroğlu'nun tarif ettiği aday tiplemesi bana tamamen uygundur. Adayı uzaklarda aramayın.Bu kardeşiniz aday seçilmesi durumunda 21 yıllık Erdoğan dönemine son verecek." ifadelerine yer verdi. 

 

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.