Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nun İhalesine Çıkılıyor!

YEREL HABERLER 20.01.2023 - 13:08, Güncelleme: 20.01.2023 - 13:08
 

Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nun İhalesine Çıkılıyor!

Güngör, “Ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak, donanımıyla beğeni toplayacak tam olimpik yüzme havuzu için ihaleye çıkıyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan tam olimpik yüzme havuzunun ihalesine sayılı günler kaldı. Gaziantep Yolu üzerinde, Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun bulunduğu 120 dönümlük alana kazandırılacak spor kompleksinin bir parçası olan tam olimpik yüzme havuzunun ihalesi, 23 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda gerçekleştirilecek. Şehrin büyük bir heyecanla beklediği kapalı yüzme havuzu, uzun yıllar boyunca şehre ve su sporlarına hizmet edecek. Proje kapsamında 3 katlı olarak inşa edilecek olan Kapalı Tam Olimpik Yüzme Havuzu, yaklaşık 17 bin metrekare alana ve bin 355 seyirci kapasitesine sahip olacak. Tesis içerisinde 2 adet antrenman salonu, soyunma odaları, 1 adet yarı olimpik ve tam olimpik yüzme havuzu, seyirci fuayeleri, gözlemci ve hakem odaları, idari ofisler, toplantı salonu, seyirci tribünü, fitness salonları, teknik alanlar ve sosyal donatılar yer alacak. Günümüz teknolojileriyle donatılacak tesis, misafirlerine modern spor alanlarını ve konforu birlikte sunacak.  
Güngör, “Ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak, donanımıyla beğeni toplayacak tam olimpik yüzme havuzu için ihaleye çıkıyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan tam olimpik yüzme havuzunun ihalesine sayılı günler kaldı. Gaziantep Yolu üzerinde, Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun bulunduğu 120 dönümlük alana kazandırılacak spor kompleksinin bir parçası olan tam olimpik yüzme havuzunun ihalesi, 23 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Şehrin büyük bir heyecanla beklediği kapalı yüzme havuzu, uzun yıllar boyunca şehre ve su sporlarına hizmet edecek.

Proje kapsamında 3 katlı olarak inşa edilecek olan Kapalı Tam Olimpik Yüzme Havuzu, yaklaşık 17 bin metrekare alana ve bin 355 seyirci kapasitesine sahip olacak. Tesis içerisinde 2 adet antrenman salonu, soyunma odaları, 1 adet yarı olimpik ve tam olimpik yüzme havuzu, seyirci fuayeleri, gözlemci ve hakem odaları, idari ofisler, toplantı salonu, seyirci tribünü, fitness salonları, teknik alanlar ve sosyal donatılar yer alacak. Günümüz teknolojileriyle donatılacak tesis, misafirlerine modern spor alanlarını ve konforu birlikte sunacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.