SYDV personel alımı!

AKTÜEL 23.05.2024 - 20:41, Güncelleme: 23.05.2024 - 20:41
 

SYDV personel alımı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonu için personel alımı yapacağını duyurdu.

Pazarlar SYDV'ye başvurmak isteyen adayların aşağıdaki genel ve özel şartları taşıması gerekmektedir: Genel Şartlar T.C. vatandaşı olmak 18-35 yaş arasında olmak Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak Kamu haklarından mahrum bulunmamak Kamu görevinden çıkarılmamış veya görevine son verilmemiş olmak 4 yıllık lisans mezunu olmak 2022-2023 KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak Özel Şartlar Kütahya Pazarlar'da ikamet ediyor olmak ve yöreyi tanımak İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilimler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim veya Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olmak İyi iletişim becerilerine sahip olmak, sosyal inceleme yapabilecek bilgi ve donanıma sahip olmak Bilgisayar ve ofis programlarını etkin bir şekilde kullanabilmek Proje yazma ve yönetme konusunda deneyimli olmak Başvuru Süreci Başvurular 22 Mayıs - 29 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Adaylar, gerekli belgelerle birlikte http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden başvurularını yapabilirler.  
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonu için personel alımı yapacağını duyurdu.

Pazarlar SYDV'ye başvurmak isteyen adayların aşağıdaki genel ve özel şartları taşıması gerekmektedir:

Genel Şartlar

T.C. vatandaşı olmak

18-35 yaş arasında olmak

Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak

Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Kamu görevinden çıkarılmamış veya görevine son verilmemiş olmak

4 yıllık lisans mezunu olmak

2022-2023 KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

Özel Şartlar

Kütahya Pazarlar'da ikamet ediyor olmak ve yöreyi tanımak

İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilimler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim veya Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olmak

İyi iletişim becerilerine sahip olmak, sosyal inceleme yapabilecek bilgi ve donanıma sahip olmak

Bilgisayar ve ofis programlarını etkin bir şekilde kullanabilmek

Proje yazma ve yönetme konusunda deneyimli olmak

Başvuru Süreci

Başvurular 22 Mayıs - 29 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Adaylar, gerekli belgelerle birlikte http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden başvurularını yapabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.