Sürpriz Olacak Dedi Ve Gitti!

POLİTİKA 18.12.2018 - 19:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sürpriz Olacak Dedi Ve Gitti!

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde şehir kamuoyu, özelikle de MHP kanadı istifa depremi ile sarsıldı. Dulkadiroğlu’nun başarılı, çalışkan, gelecek vaat eden siyasetçisi İlçe Başkanı Mustafa Akpınar istifa etti. Bu istifayı 31 Mart yerel seçimleri öncesi hiç kimse tahmin etmiyordu.

Bizler ilk duyduğumuzda şaşkınlık yaşadık, sonrasında aklımıza acaba Belediye Başkan adaylığı için mi istifa etti, sorusu geldi. Ama bu soru işareti Mustafa Bey ile konuşana dek sürdü. Kendisiyle konuştuğumda böyle bir şeyin olmadığını öğrendim. Gerekli açıklamaları sosyal medya hesabımdan yaptım, bunun dışında gelişen başka bir şey olmadı dedi. Peki, neydi o açıklama buraya hepsini yazmayacağım. Açıklamanın tamamını merak edenler sitemizdeki MHP’yi sarsan istifa başlıklı habere göz atabilirler. Akpınar, sosyal medya hesabına “Cumhur İttifakı kapsamında sosyal medya hesabımdan bir açıklamada bulundum. Yapmış olduğum açıklama yanlış anlaşılmıştır. Böyle bir süreçte bu şekilde bir yanlış anlaşılmaya meydan verdiğimden dolayı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve teşkilat Başkanımızla görüşerek 10 yıldan beri içinde bulunduğum 5 yıldır şerefle, onurla yürüttüğüm, her zaman onurla taşıyacağım, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevimden Genel Başkanımızın ve Teşkilat Başkanımızın bilgileri dâhilinde istifamı arz ettim.” Açıklamalarında bulunarak istifa etti. YAZININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ: http://www.marasfisilti.com/yazar-surpriz-olacak-dedi-ve-gitti-118.html
Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde şehir kamuoyu, özelikle de MHP kanadı istifa depremi ile sarsıldı. Dulkadiroğlu’nun başarılı, çalışkan, gelecek vaat eden siyasetçisi İlçe Başkanı Mustafa Akpınar istifa etti. Bu istifayı 31 Mart yerel seçimleri öncesi hiç kimse tahmin etmiyordu.

Bizler ilk duyduğumuzda şaşkınlık yaşadık, sonrasında aklımıza acaba Belediye Başkan adaylığı için mi istifa etti, sorusu geldi. Ama bu soru işareti Mustafa Bey ile konuşana dek sürdü. Kendisiyle konuştuğumda böyle bir şeyin olmadığını öğrendim.

Gerekli açıklamaları sosyal medya hesabımdan yaptım, bunun dışında gelişen başka bir şey olmadı dedi. Peki, neydi o açıklama buraya hepsini yazmayacağım. Açıklamanın tamamını merak edenler sitemizdeki MHP’yi sarsan istifa başlıklı habere göz atabilirler.

Akpınar, sosyal medya hesabına “Cumhur İttifakı kapsamında sosyal medya hesabımdan bir açıklamada bulundum. Yapmış olduğum açıklama yanlış anlaşılmıştır. Böyle bir süreçte bu şekilde bir yanlış anlaşılmaya meydan verdiğimden dolayı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve teşkilat Başkanımızla görüşerek 10 yıldan beri içinde bulunduğum 5 yıldır şerefle, onurla yürüttüğüm, her zaman onurla taşıyacağım, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevimden Genel Başkanımızın ve Teşkilat Başkanımızın bilgileri dâhilinde istifamı arz ettim.” Açıklamalarında bulunarak istifa etti.

YAZININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ: http://www.marasfisilti.com/yazar-surpriz-olacak-dedi-ve-gitti-118.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.