Süper Lig'in zirvesi yine karıştı!

SPOR 07.05.2023 - 21:45, Güncelleme: 09.05.2023 - 08:17
 

Süper Lig'in zirvesi yine karıştı!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirve yolunda büyük yara aldı.

Fenerbahçe, 20. dakikada Batshuayi'nin penaltı golüyle maçta öne geçti. Arias'ın pozisyonunu inceleyen Bahattin Şimşek, elle müdahale olduğu gerekçesiyle penaltı verdi. Golden sonra Sarı-Lacivertliler'in temposu düştü. Giresunspor art arda pozisyonlar buldu. Fenerbahçe, kaleci İrfan Can Eğribayat'ın etkili performansıyla ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. Jorge Jesus, skor 1-1'ken Luan Peres ve Batshuayi'yi oyundan aldı. Yerlerine Joshua King ve Joao Pedro girdi. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve Fenerbahçe sahadan 1 puanla ayrıldı. Lider Galatasaray, pazartesi akşamı saat 20.00'de taraftarı önünde Başakşehir'e karşı sınav verecek. Sarı-Kırmızılılar bu maçı kazanırsa Fenerbahçe ile olan puan farkını 5'e yükseltecek.  
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirve yolunda büyük yara aldı.

Fenerbahçe, 20. dakikada Batshuayi'nin penaltı golüyle maçta öne geçti. Arias'ın pozisyonunu inceleyen Bahattin Şimşek, elle müdahale olduğu gerekçesiyle penaltı verdi.

Golden sonra Sarı-Lacivertliler'in temposu düştü. Giresunspor art arda pozisyonlar buldu. Fenerbahçe, kaleci İrfan Can Eğribayat'ın etkili performansıyla ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.

Jorge Jesus, skor 1-1'ken Luan Peres ve Batshuayi'yi oyundan aldı. Yerlerine Joshua King ve Joao Pedro girdi. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve Fenerbahçe sahadan 1 puanla ayrıldı.

Lider Galatasaray, pazartesi akşamı saat 20.00'de taraftarı önünde Başakşehir'e karşı sınav verecek. Sarı-Kırmızılılar bu maçı kazanırsa Fenerbahçe ile olan puan farkını 5'e yükseltecek.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.