Süper lig’de Şampiyon play-off ile mi belirlenecek?

SPOR 23.02.2023 - 11:00, Güncelleme: 23.02.2023 - 11:00
 

Süper lig’de Şampiyon play-off ile mi belirlenecek?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son yapılan Kulüpler Birliği toplantısında şampiyonunun belirlenmesi için play-off sisteminin getirilmesini istedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son yapılan Kulüpler Birliği toplantısında şampiyonunun belirlenmesi için play-off sisteminin getirilmesini istedi. İşte detaylar… Büyük afetler sonrası Hatayspor ve Gaziantep FK, ligden çekilirken yeni bir sistem gündeme geldi.  Sözcü'nün haberine göre, Hatay ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon sonunda şampiyonun belirlenmesi için play-off sistemine geçilmesini talep etti.Fenerbahçe ve Galatasaray ise play-off sistemine geçilmesine karşı çıkıyor.  
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son yapılan Kulüpler Birliği toplantısında şampiyonunun belirlenmesi için play-off sisteminin getirilmesini istedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son yapılan Kulüpler Birliği toplantısında şampiyonunun belirlenmesi için play-off sisteminin getirilmesini istedi. İşte detaylar…

Büyük afetler sonrası Hatayspor ve Gaziantep FK, ligden çekilirken yeni bir sistem gündeme geldi. 

Sözcü'nün haberine göre, Hatay ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon sonunda şampiyonun belirlenmesi için play-off sistemine geçilmesini talep etti.Fenerbahçe ve Galatasaray ise play-off sistemine geçilmesine karşı çıkıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.