Süper Lig'de gelecek sezon yabancı kuralı değişecek mi?

SPOR 15.05.2023 - 20:53, Güncelleme: 15.05.2023 - 20:53
 

Süper Lig'de gelecek sezon yabancı kuralı değişecek mi?

TFF, yabancı kuralının 2023-24 sezonunda da uygulanacağını açıkladı. Kuralın devamıyla birlikte, sahada en fazla 8 yabancı oyuncu yer alabilecek. işte detaylar.

TFF, yabancı kuralının 2023-24 sezonunda da uygulanacağını açıkladı. Kuralın devamıyla birlikte, sahada en fazla 8 yabancı oyuncu yer alabilecek. işte detaylar... Türkiye Futbol Federasyonu, önümüzdeki sezon uygulanacak yabancı kuralını açıkladı. Alınan karara göre, gelecek sezon da ilk 11'de 8 yabancı oyuncu aynı anda sahada yer alabilecek. TFF'nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada,  2023-2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir. 2023 - 2024 Futbol Sezonunda Spor Toto 1. Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 5 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir. Söz konusu kararların detayları 1. Transfer ve Tescil döneminden önce açıklanacaktır" denildi.  
TFF, yabancı kuralının 2023-24 sezonunda da uygulanacağını açıkladı. Kuralın devamıyla birlikte, sahada en fazla 8 yabancı oyuncu yer alabilecek. işte detaylar.

TFF, yabancı kuralının 2023-24 sezonunda da uygulanacağını açıkladı. Kuralın devamıyla birlikte, sahada en fazla 8 yabancı oyuncu yer alabilecek. işte detaylar...

Türkiye Futbol Federasyonu, önümüzdeki sezon uygulanacak yabancı kuralını açıkladı. Alınan karara göre, gelecek sezon da ilk 11'de 8 yabancı oyuncu aynı anda sahada yer alabilecek.

TFF'nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, 
2023-2024 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir.

2023 - 2024 Futbol Sezonunda Spor Toto 1. Ligde Kulüpler, sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 5 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşuluyla, müsabaka isim listesi ve A Takım Listesine en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu yazabileceklerdir.

Söz konusu kararların detayları 1. Transfer ve Tescil döneminden önce açıklanacaktır" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.