Süper Lig'de 2 Teknik Direktöre Men Cezası!

SPOR 16.05.2024 - 18:04, Güncelleme: 16.05.2024 - 18:04
 

Süper Lig'de 2 Teknik Direktöre Men Cezası!

PFDK, Galatasaray ve Beşiktaş'ı para cezasına çarptırırken iki Teknik Direktöre de men cezası verdi. işte detaylar...

PFDK, Galatasaray ve Beşiktaş'ı para cezasına çarptırırken iki Teknik Direktöre de men cezası verdi. PFDK, Galatasaray ve Beşiktaş'ı para cezasına çarptırırken, Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1'er maç men cezası verdi. Gaziantep FK maçında direkt kırmızı kart gören Adana Demirsporlu Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Buna göre Galatasaray ve Beşiktaş para cezası alırken, Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Adana Demirsporlu futbolcu Mario Balotelli men cezası aldı.  
PFDK, Galatasaray ve Beşiktaş'ı para cezasına çarptırırken iki Teknik Direktöre de men cezası verdi. işte detaylar...

PFDK, Galatasaray ve Beşiktaş'ı para cezasına çarptırırken iki Teknik Direktöre de men cezası verdi.

PFDK, Galatasaray ve Beşiktaş'ı para cezasına çarptırırken, Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1'er maç men cezası verdi. Gaziantep FK maçında direkt kırmızı kart gören Adana Demirsporlu Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı.

Buna göre Galatasaray ve Beşiktaş para cezası alırken, Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Adana Demirsporlu futbolcu Mario Balotelli men cezası aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.