Süleymanlı Şehitleri Anıldı

28.04.2019 - 18:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Süleymanlı Şehitleri Anıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu işbirliği ile ‘Asılsız Ermeni İddialarını Kınama ve Şehitlerimizi Anma’ programının beşincisi yapıldı.

Süleymanlı Mahallesi’nde bulunan Süleymanlı Şehitliği önünde gerçekleştirilen anma programı öncesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı birbirinden güzel marşlar çaldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Programda açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu Başkanı Ahmet Kolutek, Kahramanmaraş’ta bulunan tüm sivil toplum kuruluşları olarak burada toplandıklarını ifade ederek: “Bugün burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz ve üniversitemizin katkı ve destekleri ile bir araya toplandık. Asılsız Ermeni İddialarını kınamak ve şehitlerimizi anmak üzere toplandığımız programımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz. Bu programı yapmamızdaki amacımız, Ermenilerin dile getirdiği iddiaların asılsız olduğunu tüm dünyaya haykırmak ve gelecek nesillerimize bunu aktarmak içindir. Bugün burada bulunan herkese ve ayrıca bu programın gerçekleşmesinde destek veren ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu işbirliği ile ‘Asılsız Ermeni İddialarını Kınama ve Şehitlerimizi Anma’ programının beşincisi yapıldı.

Süleymanlı Mahallesi’nde bulunan Süleymanlı Şehitliği önünde gerçekleştirilen anma programı öncesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı birbirinden güzel marşlar çaldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Programda açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu Başkanı Ahmet Kolutek, Kahramanmaraş’ta bulunan tüm sivil toplum kuruluşları olarak burada toplandıklarını ifade ederek: “Bugün burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz ve üniversitemizin katkı ve destekleri ile bir araya toplandık. Asılsız Ermeni İddialarını kınamak ve şehitlerimizi anmak üzere toplandığımız programımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz. Bu programı yapmamızdaki amacımız, Ermenilerin dile getirdiği iddiaların asılsız olduğunu tüm dünyaya haykırmak ve gelecek nesillerimize bunu aktarmak içindir. Bugün burada bulunan herkese ve ayrıca bu programın gerçekleşmesinde destek veren ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.