Staj ücreti asgari ücret seviyesine çıktı!

EKONOMİ 18.10.2022 - 16:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 23:12
 

Staj ücreti asgari ücret seviyesine çıktı!

2023 yılında staj ücretleri ne kadar olacak? Bunun cevabı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yaptığı konuşmada staj yapacak öğrencilere yönelik bir açıklama yaptı. Erdoğan, "2023 yılından itibaren yaz stajı için ödenen rakamı asgari ücret seviyesine çıkarıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaz stajları için ödediğimiz asgari ücretin yüzde 30'una tekabül eden rakamı, 2023'ten itibaren asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz. Özel sektör de 150 bin öğrenciye benzer şartlarda staj imkanı vererek toplamda bu sayıyı 300 bine ulaştırmamıza destek vermelidir" ifadelerine yer verdi.   
2023 yılında staj ücretleri ne kadar olacak? Bunun cevabı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yaptığı konuşmada staj yapacak öğrencilere yönelik bir açıklama yaptı.

Erdoğan, "2023 yılından itibaren yaz stajı için ödenen rakamı asgari ücret seviyesine çıkarıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaz stajları için ödediğimiz asgari ücretin yüzde 30'una tekabül eden rakamı, 2023'ten itibaren asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz. Özel sektör de 150 bin öğrenciye benzer şartlarda staj imkanı vererek toplamda bu sayıyı 300 bine ulaştırmamıza destek vermelidir" ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.