Spora atılan adımlar projesi final yaptı!

SPOR 30.10.2022 - 21:55, Güncelleme: 30.10.2022 - 21:55
 

Spora atılan adımlar projesi final yaptı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İSAR Derneği iş birliğiyle hayata geçirilen Spora Atılan Adımlar projesinin kapanış programı gerçekleştirildi.

 Programda konuşan İSAR Derneği Başkanı Ramazan Kibar, “Projemizin hayata geçirilmesinde ve başarılı bir şekilde tamamlanmasında büyük emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İSAR Derneği iş birliğiyle, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GİZ) destekleriyle Qudra – 2 programı kapsamında hayata geçirilen Spora Atılan Adımlar projesinin kapanış etkinliği gerçekleştirildi.  Kültür Park’ta gerçekleştirilen programda İSAR Derneği Başkanı Ramazan Kibar, Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Erdoğan Emrah Hatunoğlu, proje eğitmenleri, Spora Atılan Adımlar projesi kapsamında futbol, basketbol ve yüzme branşında eğitim alan öğrenciler ve aileleri yer aldı. Proje eğitmenlerine ve kursiyerlere plaket ile madalya takdiminin yapıldığı kapanış programında çeşitli illüzyon gösterileri, yarışmalar, kareoke ve sinema etkinlikleri de çocuklarla buluşturuldu. Etkinlikte; futbol, basketbol ve yüzme branşlarında 5 ay boyunca çocuklara verilen eğitimlere ilişkin kısa video da katılımcılara izletildi. fisiltihaber.com.tr - spor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İSAR Derneği iş birliğiyle hayata geçirilen Spora Atılan Adımlar projesinin kapanış programı gerçekleştirildi.

 Programda konuşan İSAR Derneği Başkanı Ramazan Kibar, “Projemizin hayata geçirilmesinde ve başarılı bir şekilde tamamlanmasında büyük emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İSAR Derneği iş birliğiyle, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GİZ) destekleriyle Qudra – 2 programı kapsamında hayata geçirilen Spora Atılan Adımlar projesinin kapanış etkinliği gerçekleştirildi. 

Kültür Park’ta gerçekleştirilen programda İSAR Derneği Başkanı Ramazan Kibar, Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Erdoğan Emrah Hatunoğlu, proje eğitmenleri, Spora Atılan Adımlar projesi kapsamında futbol, basketbol ve yüzme branşında eğitim alan öğrenciler ve aileleri yer aldı. Proje eğitmenlerine ve kursiyerlere plaket ile madalya takdiminin yapıldığı kapanış programında çeşitli illüzyon gösterileri, yarışmalar, kareoke ve sinema etkinlikleri de çocuklarla buluşturuldu. Etkinlikte; futbol, basketbol ve yüzme branşlarında 5 ay boyunca çocuklara verilen eğitimlere ilişkin kısa video da katılımcılara izletildi.

fisiltihaber.com.tr - spor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.