Sözleşmeli personel düzenlemesinin tarihi açıklandı!

AKTÜEL 24.11.2022 - 22:16, Güncelleme: 24.11.2022 - 22:16
 

Sözleşmeli personel düzenlemesinin tarihi açıklandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki sözleşmeli personel düzenlemesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki sözleşmeli personel düzenlemesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Bilgin, yaklaşık 600 bin kişiyi ilgilendiren düzenlemeyi pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağını söyledi. Bakan Bilgin, yüz binlerce kişinin sözleşmesindeki farklıları ortadan kaldıracak düzenleme için pazartesi gününü işaret etti. Bilgin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan kamudaki sözleşmeli personel düzenlemesini pazartesi günü açıklayacak." dedi. Sözleşmeli personelin kurumlar arası yer değiştirme hakkı bulunmuyor. Ayrıca görevde yükselme sınavına da giremiyorlar. Çalışmanın tamamlanmasıyla, kamuda kadrolar arası farklılıklar ortadan kalkmış olacak. Yeni düzenlemeyle kadroya geçmek isteğe bağlı olacak.  
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki sözleşmeli personel düzenlemesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki sözleşmeli personel düzenlemesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Bilgin, yaklaşık 600 bin kişiyi ilgilendiren düzenlemeyi pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağını söyledi.

Bakan Bilgin, yüz binlerce kişinin sözleşmesindeki farklıları ortadan kaldıracak düzenleme için pazartesi gününü işaret etti. Bilgin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan kamudaki sözleşmeli personel düzenlemesini pazartesi günü açıklayacak." dedi.

Sözleşmeli personelin kurumlar arası yer değiştirme hakkı bulunmuyor. Ayrıca görevde yükselme sınavına da giremiyorlar. Çalışmanın tamamlanmasıyla, kamuda kadrolar arası farklılıklar ortadan kalkmış olacak. Yeni düzenlemeyle kadroya geçmek isteğe bağlı olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.