Sosyal medyalara erişim sıkıntısı yaşanıyor!

28.02.2020 - 09:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sosyal medyalara erişim sıkıntısı yaşanıyor!

Gece saat 00:00’dan beri sosyal medyalara erişim sıkıntısı yaşanıyor. Yaşanan bu sıkıntının İdlib’te düzenlenen hain saldırıdan kaynaklandığı düşünülüyor.

Özellikle saat 00:00’dan sonra sosyal medyalar başta olmak üzere internette erişim sıkıntısı yaşanıyor. Facebook, YouTube, Twitter, Instagram gibi sosyal medyalara erişim bulunmuyor ya da bulunsa da çok yavaş çalışıyor.   Konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı, fakat yaşanan sorunun yoğunluk nedeniyle olduğu düşünülüyor.  İdlib’te yaşanan hain saldırı sonucunda çöktüğü düşünülen internet ve özellikle sosyal medyalarda sayfalar yüklenmiyor. Özellikle Twitter’da gece 00:00’dan beri sayfalar yenilenmiyor.   
Gece saat 00:00’dan beri sosyal medyalara erişim sıkıntısı yaşanıyor. Yaşanan bu sıkıntının İdlib’te düzenlenen hain saldırıdan kaynaklandığı düşünülüyor.

Özellikle saat 00:00’dan sonra sosyal medyalar başta olmak üzere internette erişim sıkıntısı yaşanıyor. Facebook, YouTube, Twitter, Instagram gibi sosyal medyalara erişim bulunmuyor ya da bulunsa da çok yavaş çalışıyor.

 

Konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı, fakat yaşanan sorunun yoğunluk nedeniyle olduğu düşünülüyor. 


İdlib’te yaşanan hain saldırı sonucunda çöktüğü düşünülen internet ve özellikle sosyal medyalarda sayfalar yüklenmiyor. Özellikle Twitter’da gece 00:00’dan beri sayfalar yenilenmiyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.