Sosyal Medya Grupları, Kahramanmaraş’ı da Keşfetti!

Mekanlar 15.04.2019 - 15:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sosyal Medya Grupları, Kahramanmaraş’ı da Keşfetti!

Şehir tanıtımlarında güvenilir liman haline gelen Sosyal Medya Grupları, Kahramanmaraş’ı da keşfetti.

Kahramanmaraş’ta bulunan sosyal medya gurupları, Dulkadiroğlu Belediyesi’ninde desteğiyle Kahramanmaraş’ın lezzetlerini Türkiye’ye tanıtıyor. Maraş’tan Lezzetler sosyal medya platformunun da desteğiyle Kahramanmaraş’a sosyal medyadan birçok turist akın etti. Hafta sonu turları ile Kahramanmaraş’ta gezen yerli turistler şehre ve insanlarına olan hayranlıklarını dile getirdi. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin şehrin turizmine kazandırdığı konak ve müzeleri ziyaret eden yerli turistler, Kahramanmaraş’ın saklı kalan bir cennet olduğunu ifade etti. Bu turlardan birini düzenleyen sosyal medya fenomeni Murat Atay, Kahramanmaraş’ı ve vatandaşlarını çok sevdiğini vurguladı. Özellikle gastronomi turizminde Kahramanmaraş’ın çok büyük bir potansiyeli olduğunu aktaran Atay, bu potansiyelin de sosyal medya üzerinden en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Şehir tanıtımlarında güvenilir liman haline gelen Sosyal Medya Grupları, Kahramanmaraş’ı da keşfetti.

Kahramanmaraş’ta bulunan sosyal medya gurupları, Dulkadiroğlu Belediyesi’ninde desteğiyle Kahramanmaraş’ın lezzetlerini Türkiye’ye tanıtıyor.

Maraş’tan Lezzetler sosyal medya platformunun da desteğiyle Kahramanmaraş’a sosyal medyadan birçok turist akın etti. Hafta sonu turları ile Kahramanmaraş’ta gezen yerli turistler şehre ve insanlarına olan hayranlıklarını dile getirdi.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin şehrin turizmine kazandırdığı konak ve müzeleri ziyaret eden yerli turistler, Kahramanmaraş’ın saklı kalan bir cennet olduğunu ifade etti.

Bu turlardan birini düzenleyen sosyal medya fenomeni Murat Atay, Kahramanmaraş’ı ve vatandaşlarını çok sevdiğini vurguladı. Özellikle gastronomi turizminde Kahramanmaraş’ın çok büyük bir potansiyeli olduğunu aktaran Atay, bu potansiyelin de sosyal medya üzerinden en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.