Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Mutlu Kaya atandı!

27.12.2019 - 13:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Mutlu Kaya atandı!

Mutlu Kaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Sertpolat’ın emekli olmasının ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Mutlu Kaya İl Müdürü olarak atandı. Mutlu Kaya Kimdir? Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nde doğan Mutlu Kaya, İlk ve orta öğreniminin ardından üniversite öğrenimini 2003 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İnşaat Bölümünden, 2005 yılında aynı üniversitenin Tıbbi Laboratuar Bölümünden ve 2010 yılında yine aynı üniversitenin Biyoloji Bölümünden mezun olarak tamamladı. Daha sonra Kaya Yüksek Lisans Eğitimini Beykent Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği alanında yaptı. 2002 yılında Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak göreve başladı. 2007 yılında Kahramanmaraş Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 2010 yılında yapılan seçimle de Kahramanmaraş Şube Başkanlığına seçildi. Mutlu Kaya, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş'in yönetim kurulu listesinde yer alarak Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığına seçildi. Mutlu Kaya, Çeşitli vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yönetim kadrosunda da görev aldı. T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı görevini yürütmekteyken, Bugün itibariyle Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atandı.  
Mutlu Kaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Sertpolat’ın emekli olmasının ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Mutlu Kaya İl Müdürü olarak atandı.


Mutlu Kaya Kimdir?


Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nde doğan Mutlu Kaya, İlk ve orta öğreniminin ardından üniversite öğrenimini 2003 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İnşaat Bölümünden, 2005 yılında aynı üniversitenin Tıbbi Laboratuar Bölümünden ve 2010 yılında yine aynı üniversitenin Biyoloji Bölümünden mezun olarak tamamladı.


Daha sonra Kaya Yüksek Lisans Eğitimini Beykent Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği alanında yaptı.


2002 yılında Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak göreve başladı.
2007 yılında Kahramanmaraş Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.


2010 yılında yapılan seçimle de Kahramanmaraş Şube Başkanlığına seçildi.


Mutlu Kaya, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş'in yönetim kurulu listesinde yer alarak Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.


Mutlu Kaya, Çeşitli vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yönetim kadrosunda da görev aldı.


T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı görevini yürütmekteyken, Bugün itibariyle Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.