Şöhret olmadan önce evsiz kalan ünlüler!

YAŞAM 11.10.2022 - 19:07, Güncelleme: 11.10.2022 - 19:07
 

Şöhret olmadan önce evsiz kalan ünlüler!

Dünyaca ünlü bazı isimler önemli başarılar elde ettikleri kariyerlerinden önce büyük maddi sıkıntılar yaşamışlardı.

Jennifer Lopez Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez de bir dönem evsiz kalan ünlülerden. 18 yaşındayken dans eğitimi almak için evini terk eden yıldız, bu dönemde eğitim gördüğü stüdyoda yaşamaya başladı. Okula gitmediği ve dans eğitimi almak istediği için ailesi ile tartışan Lopez evsiz kaldığı dönemle ilgili “Dans stüdyosunda kanepede uyumaya başladım. Evsizdim ama anneme yapmam gereken bu dedim.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Jacob Elordi Euphoria isimli dizinin sevilen oyuncusu Jacob Elordi diziden önce “beş parasız” halde, sokaklarda yaşıyordu. Elordi bu konuda, banka hesabında sadece 400 dolar kaldığını, önce Los Angeles’taki bir arkadaşında daha sonra arabasında yaşadığını açıkladı. Euphoria’nın ilk bölümünün çekimleri sırasında Elordi’nin evsiz olduğunu fark eden yapımcılardan biri, ünlü isme bir otel odası tuttu ve Elordi burada yaşamaya başladı. Daniel Craig Tarihin en ünlü kurgusal karakterlerinden James Bond ile özdeşleşen Daniel Craig, oyunculuk kariyerine başlamadan önce parklarda yaşıyordu. Craig, maddi olarak büyük zorluklar çektiği bu dönemde tiyatro eğitiminin masraflarını karşılayabilmek için geçici işlerde çalışıyordu. Sylvester Stallone Sylvester Stallone’un ünlü bir oyuncu olmadan önceki hayat hikâyesi oldukça trajik. Stallone, Rocky Balboa serisi ile şöhrete kavuşmadan önce, haftada ancak 50 dolar kazanıyordu. Öyle ki “mama alamadığı” için köpeği Butkus’u da 50 dolara satmak zorunda kalmıştı. Stallone, maddi olarak büyük zorluklar yaşadığı bu dönemde otobüs duraklarında veya postanelerde uyuyordu… Stallone’un yaşamı, ileride efsane haline gelecek Rocky filmlerinin senaryosunu 35 milyon dolara satmasıyla değişti. Filmde canlandırdığı karakter ile dünyaca ünlü bir yıldız haline geldi.  Jim Carry Komedyen ve oyuncu Jim Carry, yıllar içerisinde kendisine başarılı bir kariyer inşa etti. Böylece dünyanın en ünlü ve en zengin isimlerinden birisi haline geldi. Ancak yıllar önce babasının işinden atılması nedeniyle oldukça zor bir dönem geçirmişti. Carry, 12 yaşındayken ailesi beraber 8 ay boyunca Kanada’daki bir parkta yaşadı. Dwayne Johnson Dwayne Johnson, son dönemin en fazla para kazanan oyuncularından birisi. Ancak tıpkı Jim Carry gibi çocukluk döneminde maddi açıdan sıkıntılı günler geçirmişti. Ailesi ile birlikte yaşadıkları evden atıldıktan sonra Tennessee’de küçük bir otele taşınan Johnson bir süre boyunca burada yaşamak zorunda kalmıştı.  
Dünyaca ünlü bazı isimler önemli başarılar elde ettikleri kariyerlerinden önce büyük maddi sıkıntılar yaşamışlardı.

Jennifer Lopez

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez de bir dönem evsiz kalan ünlülerden. 18 yaşındayken dans eğitimi almak için evini terk eden yıldız, bu dönemde eğitim gördüğü stüdyoda yaşamaya başladı. Okula gitmediği ve dans eğitimi almak istediği için ailesi ile tartışan Lopez evsiz kaldığı dönemle ilgili “Dans stüdyosunda kanepede uyumaya başladım. Evsizdim ama anneme yapmam gereken bu dedim.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Jacob Elordi

Euphoria isimli dizinin sevilen oyuncusu Jacob Elordi diziden önce “beş parasız” halde, sokaklarda yaşıyordu. Elordi bu konuda, banka hesabında sadece 400 dolar kaldığını, önce Los Angeles’taki bir arkadaşında daha sonra arabasında yaşadığını açıkladı. Euphoria’nın ilk bölümünün çekimleri sırasında Elordi’nin evsiz olduğunu fark eden yapımcılardan biri, ünlü isme bir otel odası tuttu ve Elordi burada yaşamaya başladı.

Daniel Craig

Tarihin en ünlü kurgusal karakterlerinden James Bond ile özdeşleşen Daniel Craig, oyunculuk kariyerine başlamadan önce parklarda yaşıyordu. Craig, maddi olarak büyük zorluklar çektiği bu dönemde tiyatro eğitiminin masraflarını karşılayabilmek için geçici işlerde çalışıyordu.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone’un ünlü bir oyuncu olmadan önceki hayat hikâyesi oldukça trajik. Stallone, Rocky Balboa serisi ile şöhrete kavuşmadan önce, haftada ancak 50 dolar kazanıyordu. Öyle ki “mama alamadığı” için köpeği Butkus’u da 50 dolara satmak zorunda kalmıştı. Stallone, maddi olarak büyük zorluklar yaşadığı bu dönemde otobüs duraklarında veya postanelerde uyuyordu… Stallone’un yaşamı, ileride efsane haline gelecek Rocky filmlerinin senaryosunu 35 milyon dolara satmasıyla değişti. Filmde canlandırdığı karakter ile dünyaca ünlü bir yıldız haline geldi. 

Jim Carry

Komedyen ve oyuncu Jim Carry, yıllar içerisinde kendisine başarılı bir kariyer inşa etti. Böylece dünyanın en ünlü ve en zengin isimlerinden birisi haline geldi. Ancak yıllar önce babasının işinden atılması nedeniyle oldukça zor bir dönem geçirmişti. Carry, 12 yaşındayken ailesi beraber 8 ay boyunca Kanada’daki bir parkta yaşadı.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, son dönemin en fazla para kazanan oyuncularından birisi. Ancak tıpkı Jim Carry gibi çocukluk döneminde maddi açıdan sıkıntılı günler geçirmişti. Ailesi ile birlikte yaşadıkları evden atıldıktan sonra Tennessee’de küçük bir otele taşınan Johnson bir süre boyunca burada yaşamak zorunda kalmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.