Sivas'ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

GÜNDEM 24.02.2023 - 20:59, Güncelleme: 24.02.2023 - 20:59
 

Sivas'ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Sivas'ın Gürün ilçesinde saat 20.19'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar…

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 11 ilde büyük yıkıma yol açmıştı.  AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, asrın felaketinde Sivas'ın Gürün ilçesinin de hasar aldığını belirterek afet bölgesi ilan edildiğini duyurmuştu. Dünkü gelişmenin ardından Gürün'da saat 20.19 itibarıyla bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.   
Sivas'ın Gürün ilçesinde saat 20.19'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar…

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 11 ilde büyük yıkıma yol açmıştı. 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, asrın felaketinde Sivas'ın Gürün ilçesinin de hasar aldığını belirterek afet bölgesi ilan edildiğini duyurmuştu.

Dünkü gelişmenin ardından Gürün'da saat 20.19 itibarıyla bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.