Sıra dışı doğa olayı!

AKTÜEL 01.09.2022 - 17:39, Güncelleme: 01.09.2022 - 17:39
 

Sıra dışı doğa olayı!

Gördüğünüzde gözlerinize inanamayacağınız, aklınızı adeta başınızdan alacak yaşanmış en ilginç doğa olaylarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Natron Gölü Doğu Afrika'da bulunan bu göl, her yıl binlerce flamingoya ev sahipliği yapmaktadır. Sanki sıcak lavların bir katman oluşturmuş hali gibi görünse de aslında gölün aşırı tuzlu olmasından dolayı pembeye yakın bir renge bürünmüş gibi. Organize Kuşlar İngiltere de bulunan Brighton sahilinde çekilen bu resimde binlerce sığırcık türü kuş bir arada organize bir şekilde uçuyor. Havada ilginç ve farklı şekiller yaparak insanları adeta şaşkına uğrattılar. Yerin Altındaki Cehennem En ilginç olaylardan bir tanesi olarak gösterilen Darvaza krateri, adeta cehennem gibi görüntüsü ile insanlara korku salıyor. 500 metre uzağında olduğunuz halde aşırı terlemenize sebep olan bu krater yakından ise insanları kasıp kavuruyor. Işık Saçan Direkler Görüntü sanki dünyaya uzaylıların geldiğini andırıyor. Aslında bu Alberta'da çekilen direklerin gökyüzüne doğru saçtığı ışıklar. Oldukça farklı ve güzel görünen Türkiye'de de dekor amaçlı kullanılabilir öyle değil mi? Benekli Göl Kanada'da bulunan ve lakabı benekli göl olarak bilinen bu yer her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir. Bu görüntüye sahip olmasının sebebi gölün aşırı tuzlu ve endorik alkali içermesinden kaynaklanıyor. Ufoya Benzer Bulutlar İskoçya da bulunan Luce Körfezi üzerinde gökyüzünde meydana gelen ufo görünümlü bulutlar insanları oldukça şaşırttı. Gün batımıyla birlikte bulutların oluşturduğu dairesel şekil, gerçekten de ufo görüntüsünü akıllara getirmiyor mu? Evin Üzerinde Açılan Portal Gerçekten de evin üzerine açılmış, başka bir boyuta geçiş için kullanılan bir delik gibi gözükmüyor mu? Yanılıyorsunuz. Gördüğünüz bu resimdeki olay bulutlardaki su sıcaklığının donma seviyesinin altına düştüğünde yaşanmaktadır. Ölümcül Lavlar Gördüğünüz resim herhangi bir filmden veya diziden alınmamış, tamamen gerçek bir doğa olayının görüntüsü. Lavlar oldukça korkunç ve tehlikelidir. Yanardağlar hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın. Beyaz Gökkuşağı Birleşik devletlerde bulunan Kaliforniya eyaletinde gökyüzünde meydana gelen beyaz gökkuşağı herkesi şaşkına çevirmişti. Nasıl oluştuğu bilinmeyen gökkuşağı pek çok kişi tarafından sisin oluşturduğu bulut sayesinde meydana gelmiştir şeklinde yorumlandı. İlginç Kar Sütunları Aşağıda bulunan görseli gördükten sonra başka bir gezegende olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat burası Güney Amerika'nın en uzun sıradağları ünvanını alan And Dağları'nın sadece küçük bir bölümüdür.  
Gördüğünüzde gözlerinize inanamayacağınız, aklınızı adeta başınızdan alacak yaşanmış en ilginç doğa olaylarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Natron Gölü

Doğu Afrika'da bulunan bu göl, her yıl binlerce flamingoya ev sahipliği yapmaktadır. Sanki sıcak lavların bir katman oluşturmuş hali gibi görünse de aslında gölün aşırı tuzlu olmasından dolayı pembeye yakın bir renge bürünmüş gibi.

Organize Kuşlar

İngiltere de bulunan Brighton sahilinde çekilen bu resimde binlerce sığırcık türü kuş bir arada organize bir şekilde uçuyor. Havada ilginç ve farklı şekiller yaparak insanları adeta şaşkına uğrattılar.

Yerin Altındaki Cehennem

En ilginç olaylardan bir tanesi olarak gösterilen Darvaza krateri, adeta cehennem gibi görüntüsü ile insanlara korku salıyor. 500 metre uzağında olduğunuz halde aşırı terlemenize sebep olan bu krater yakından ise insanları kasıp kavuruyor.

Işık Saçan Direkler

Görüntü sanki dünyaya uzaylıların geldiğini andırıyor. Aslında bu Alberta'da çekilen direklerin gökyüzüne doğru saçtığı ışıklar. Oldukça farklı ve güzel görünen Türkiye'de de dekor amaçlı kullanılabilir öyle değil mi?

Benekli Göl

Kanada'da bulunan ve lakabı benekli göl olarak bilinen bu yer her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir. Bu görüntüye sahip olmasının sebebi gölün aşırı tuzlu ve endorik alkali içermesinden kaynaklanıyor.

Ufoya Benzer Bulutlar

İskoçya da bulunan Luce Körfezi üzerinde gökyüzünde meydana gelen ufo görünümlü bulutlar insanları oldukça şaşırttı. Gün batımıyla birlikte bulutların oluşturduğu dairesel şekil, gerçekten de ufo görüntüsünü akıllara getirmiyor mu?

Evin Üzerinde Açılan Portal

Gerçekten de evin üzerine açılmış, başka bir boyuta geçiş için kullanılan bir delik gibi gözükmüyor mu? Yanılıyorsunuz. Gördüğünüz bu resimdeki olay bulutlardaki su sıcaklığının donma seviyesinin altına düştüğünde yaşanmaktadır.

Ölümcül Lavlar

Gördüğünüz resim herhangi bir filmden veya diziden alınmamış, tamamen gerçek bir doğa olayının görüntüsü. Lavlar oldukça korkunç ve tehlikelidir.
Yanardağlar hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

Beyaz Gökkuşağı

Birleşik devletlerde bulunan Kaliforniya eyaletinde gökyüzünde meydana gelen beyaz gökkuşağı herkesi şaşkına çevirmişti. Nasıl oluştuğu bilinmeyen gökkuşağı pek çok kişi tarafından sisin oluşturduğu bulut sayesinde meydana gelmiştir şeklinde yorumlandı.

İlginç Kar Sütunları

Aşağıda bulunan görseli gördükten sonra başka bir gezegende olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat burası Güney Amerika'nın en uzun sıradağları ünvanını alan And Dağları'nın sadece küçük bir bölümüdür.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.