Sinan Oğan'dan ikini tur tahmini!

POLİTİKA 26.05.2023 - 17:33, Güncelleme: 27.05.2023 - 17:08
 

Sinan Oğan'dan ikini tur tahmini!

Sinan Oğan 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimin 2. turu için tahminini açıkladı. İşte detaylar...

SinanOğan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci turda yüzde 53 ve üzerinde oy alır" tahmininde bulundu.  Sinan Oğan katıldığı canlı yayında 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimin 2. turu için tahminlerde bulundu.  Seçimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanacağını düşündüğünü belirten Oğan, "Yüzde 53 ve üzerinde bir oyla 2. turu geçecektir" yorumunda bulundu. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs sonrasında daha milliyetçi bir söyleme başlamasının seçmeni etkileyip etkilemeyeceğine yönelik soruya da yanıt veren Oğan, "Seçmeni etkilemez, ikna da etmez. Çünkü düne kadar 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' deyip bugün başka bir şey derseniz bu milliyetçi seçmeni tanımıyorsunuz demektir.  
Sinan Oğan 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimin 2. turu için tahminini açıkladı. İşte detaylar...

SinanOğan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci turda yüzde 53 ve üzerinde oy alır" tahmininde bulundu. 

Sinan Oğan katıldığı canlı yayında 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimin 2. turu için tahminlerde bulundu. 

Seçimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanacağını düşündüğünü belirten Oğan, "Yüzde 53 ve üzerinde bir oyla 2. turu geçecektir" yorumunda bulundu.

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs sonrasında daha milliyetçi bir söyleme başlamasının seçmeni etkileyip etkilemeyeceğine yönelik soruya da yanıt veren Oğan, "Seçmeni etkilemez, ikna da etmez. Çünkü düne kadar 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' deyip bugün başka bir şey derseniz bu milliyetçi seçmeni tanımıyorsunuz demektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.