Sinan Oğan AK Parti'ye mi geçecek?

POLİTİKA 26.05.2023 - 18:29, Güncelleme: 26.05.2023 - 18:29
 

Sinan Oğan AK Parti'ye mi geçecek?

ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, AK Parti'ye mi geçecek? Oğan, açıkladı. işte detaylar...

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 5.17 puan alan ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan canlı yayında soruları cevapladı. Oğan katıldığı canlı yayında kendisine yöneltilen "AK Parti'ye geçecek misiniz?" sorusuna "Hayır canım düşünmüyorum. 28 Mayıs'tan sonra siyasete devam edeceğiz" yanıtını verdi. Oğan, "Ülkeyi yönetmeye talibiz biz. Bu ülkeyi talip olmayan bir siyasi var mıdır, varsa Kılıçdaroğlu'dur. Hiçbir siyasi oluşumun içinde olmadım olmayacağım. Sinan Oğan gönüllüleri hiçbir beklentileri olmadan siyaset yapan insanlardır. Erdoğan ile bir pazarlık asla olmadı. Biz ortaya birtakım ilkeler koyduk. Bu ilkeler Erdoğan tarafından kabul edildi. O an geliyor diye bir Twitter hesabı var. O ilkeleri madde madde konuştuk. Ortada pazarlık değil, ilkeler var. Bu ilkeler hem Millet İttifakı tarafından hem Cumhur İttifakı tarafından kabul edilmiş ilkeler." açıklamasında bulundu.  
ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, AK Parti'ye mi geçecek? Oğan, açıkladı. işte detaylar...

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 5.17 puan alan ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan canlı yayında soruları cevapladı.

Oğan katıldığı canlı yayında kendisine yöneltilen "AK Parti'ye geçecek misiniz?" sorusuna "Hayır canım düşünmüyorum. 28 Mayıs'tan sonra siyasete devam edeceğiz" yanıtını verdi.

Oğan, "Ülkeyi yönetmeye talibiz biz. Bu ülkeyi talip olmayan bir siyasi var mıdır, varsa Kılıçdaroğlu'dur. Hiçbir siyasi oluşumun içinde olmadım olmayacağım. Sinan Oğan gönüllüleri hiçbir beklentileri olmadan siyaset yapan insanlardır. Erdoğan ile bir pazarlık asla olmadı. Biz ortaya birtakım ilkeler koyduk.

Bu ilkeler Erdoğan tarafından kabul edildi. O an geliyor diye bir Twitter hesabı var. O ilkeleri madde madde konuştuk. Ortada pazarlık değil, ilkeler var. Bu ilkeler hem Millet İttifakı tarafından hem Cumhur İttifakı tarafından kabul edilmiş ilkeler." açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.