Simpsonlar Kehanetleri!

YAŞAM 20.02.2021 - 14:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Simpsonlar Kehanetleri!

Trump'ı 17 yıl önce ABD Başkanı olarak gösteren Simpsons'un yeni kehanetleri arasında Çin'den dünyaya yayılan Corona virüsü de vardı. İşte Simpsonsun yeni kehanetleri...

1. Amerika’da çok sayıda bulunan düzensiz göçmenlerin sınır dışı edilmesi için referandum düzenlenecek.   “Much Apu About Nothing” adlı bölümden.   2. İnsanların çevresel felaketten korunması için Amerika genelinde dev kubbeler kurulacak.    "The Simpsons Movie" adlı bölümden.   3. Evrim konusu 5 sene içinde okullarda ders olarak öğrencilere öğretilecek.   “The Monkey Suit” adlı bölümden.   4. Brexit’e yeni yüz bir televizyon uyarlaması olan Brexit’de David Cameron’un rolü, Benedict Cumberbach’a verilecek.   “Love is a Many-Splintered Thing” adlı bölümden.   5. Kas rahatsızlıkları nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Stephen Hawking eğer yaşarsa 5 sene içinde uçmayı başarabilecek denilmişti fakat Stephen Hawking öldü.   “They Saved Lisa’s Brain" adlı bölümden.   6. 5 sene içinde makyaj tabancası icat edilecek.   “Wizard of Evergreen Terrace" adlı bölümden.   7. Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanacaklar ve boşanma sonrasında stresten kilo alacaklar. Brad Pitt ve Angelina Jolie boşandı fakat ikisi de kilo almadı.   "Homer the Whopper" adlı bölümden.   8. Yasaklanma dönemi Amerika’nın bazı yerlerinde tekrar başlayacak.   “Homer vs. The Eighteenth Amendment.” adlı bölümden.   9. Maliyeti azaltmak için sanayi işçileri robotlarla değiştirilecek.   “Them, Robot" adlı bölümden.   10. Bir seçimin kazanılmasının sebebinin ölü insanların ve hayvanların oy kullanması olduğu ortaya çıkacak.   “Sideshow Bob Roberts” adlı bölümden.
Trump'ı 17 yıl önce ABD Başkanı olarak gösteren Simpsons'un yeni kehanetleri arasında Çin'den dünyaya yayılan Corona virüsü de vardı. İşte Simpsonsun yeni kehanetleri...

1. Amerika’da çok sayıda bulunan düzensiz göçmenlerin sınır dışı edilmesi için referandum düzenlenecek.

 

“Much Apu About Nothing” adlı bölümden.

 

2. İnsanların çevresel felaketten korunması için Amerika genelinde dev kubbeler kurulacak. 

 

"The Simpsons Movie" adlı bölümden.

 

3. Evrim konusu 5 sene içinde okullarda ders olarak öğrencilere öğretilecek.

 

“The Monkey Suit” adlı bölümden.

 

4. Brexit’e yeni yüz bir televizyon uyarlaması olan Brexit’de David Cameron’un rolü, Benedict Cumberbach’a verilecek.

 

“Love is a Many-Splintered Thing” adlı bölümden.

 

5. Kas rahatsızlıkları nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Stephen Hawking eğer yaşarsa 5 sene içinde uçmayı başarabilecek denilmişti fakat Stephen Hawking öldü.

 

“They Saved Lisa’s Brain" adlı bölümden.

 

6. 5 sene içinde makyaj tabancası icat edilecek.

 

“Wizard of Evergreen Terrace" adlı bölümden.

 

7. Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanacaklar ve boşanma sonrasında stresten kilo alacaklar. Brad Pitt ve Angelina Jolie boşandı fakat ikisi de kilo almadı.

 

"Homer the Whopper" adlı bölümden.

 

8. Yasaklanma dönemi Amerika’nın bazı yerlerinde tekrar başlayacak.

 

“Homer vs. The Eighteenth Amendment.” adlı bölümden.

 

9. Maliyeti azaltmak için sanayi işçileri robotlarla değiştirilecek.

 

“Them, Robot" adlı bölümden.

 

10. Bir seçimin kazanılmasının sebebinin ölü insanların ve hayvanların oy kullanması olduğu ortaya çıkacak.

 

“Sideshow Bob Roberts” adlı bölümden.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.