Siha’lar için Ukrayna’da fabrika kurulacak!

GÜNDEM 10.09.2022 - 11:18, Güncelleme: 10.09.2022 - 11:18
 

Siha’lar için Ukrayna’da fabrika kurulacak!

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'a Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı verildi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'a Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı verildi. Kiev'de gerçekleşen görüşmenin ana konusu ise Ukrayna'daki Baykar fabrikasının inşaatının detayları oldu. Zelenski, Bayraktar'a 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı takdim etti. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile taltif edildim. Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için çaba göstermeyi sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.  
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'a Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı verildi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'a Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı verildi. Kiev'de gerçekleşen görüşmenin ana konusu ise Ukrayna'daki Baykar fabrikasının inşaatının detayları oldu.

Zelenski, Bayraktar'a 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı takdim etti. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile taltif edildim.

Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için çaba göstermeyi sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.