Sigortasız çalışan kadına 4 maaş birden!

EKONOMİ 30.01.2020 - 18:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sigortasız çalışan kadına 4 maaş birden!

Türkiye genelinde iş arayan kadınların yanı sıra boşanan kadınlar boşandıkları eşleri üzerinden yüklü miktarda aldıkları maaşlarla hayatlarını geçindiriyor. Bugün bir televizyon kanalında yayımlanan programa katılan kişi sigortasız çalışan eşinin 4 maaş birden aldığını dile getirerek herkesi şok etti.

İnsanlar mutlu bir yuva kurmak ve huzurlu olmak için evlilik yaparken evlilikleri yolunda gitmeyen eşler ise boşanma yolunu tercih ediyor. Boşanan eşler çalışmayan eşlerine bazı nedenlerden dolayı nafaka ve çeşitli ödemeler yapıyor.   KOCASI AÇIKLADI: HERKES ŞOK OLDU   Bugün bir televizyon kanalında yayımlanan programa katılan bir kişinin eşi hakkındaki iddiaları herkesi şaşırttı. Programda açıklama yapan kişi yaptığı açıklamada sigortasız bir yerde çalışan eşinin kendisinden Nafaka aldığını ve bunun yanı sıra dulluk maaşını aldığını bildirdi. Nafaka ve dulluk maaşının yanı sıra eşinin babasından kalan emekli maaşını aldığını ve bu maaşların kesilmemesi için çalıştığı yerde sigortasız iş yaptığını bildirdi.   SİGORTASIZ ÇALIŞAN KADINA 4 MAAŞ BİRDEN!   15 gün evli kalan Siirtli vatandaşın kendisinin asgari ücret ile çalıştığını ve ödediği nafakadan dolayı mağdur olduğunu bildirerek yetkililerin bu duruma müdahale etmesi gerektiğini açıkladı.   Sigortasız bir işte çalışan ve 4 maaş birden alan kadının aldığı maaşlar şöyle:   1-Nafaka parası 2-Babasından kalan emekli maaşı 3-Dulluk maaşı 4-Sigortasız çalıştığı yerden maaş  
Türkiye genelinde iş arayan kadınların yanı sıra boşanan kadınlar boşandıkları eşleri üzerinden yüklü miktarda aldıkları maaşlarla hayatlarını geçindiriyor. Bugün bir televizyon kanalında yayımlanan programa katılan kişi sigortasız çalışan eşinin 4 maaş birden aldığını dile getirerek herkesi şok etti.

İnsanlar mutlu bir yuva kurmak ve huzurlu olmak için evlilik yaparken evlilikleri yolunda gitmeyen eşler ise boşanma yolunu tercih ediyor. Boşanan eşler çalışmayan eşlerine bazı nedenlerden dolayı nafaka ve çeşitli ödemeler yapıyor.

 

KOCASI AÇIKLADI: HERKES ŞOK OLDU

 

Bugün bir televizyon kanalında yayımlanan programa katılan bir kişinin eşi hakkındaki iddiaları herkesi şaşırttı. Programda açıklama yapan kişi yaptığı açıklamada sigortasız bir yerde çalışan eşinin kendisinden Nafaka aldığını ve bunun yanı sıra dulluk maaşını aldığını bildirdi. Nafaka ve dulluk maaşının yanı sıra eşinin babasından kalan emekli maaşını aldığını ve bu maaşların kesilmemesi için çalıştığı yerde sigortasız iş yaptığını bildirdi.

 

SİGORTASIZ ÇALIŞAN KADINA 4 MAAŞ BİRDEN!

 

15 gün evli kalan Siirtli vatandaşın kendisinin asgari ücret ile çalıştığını ve ödediği nafakadan dolayı mağdur olduğunu bildirerek yetkililerin bu duruma müdahale etmesi gerektiğini açıkladı.

 

Sigortasız bir işte çalışan ve 4 maaş birden alan kadının aldığı maaşlar şöyle:

 

1-Nafaka parası

2-Babasından kalan emekli maaşı

3-Dulluk maaşı

4-Sigortasız çalıştığı yerden maaş

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.