Şifayı KSÜ’de Buldu! Omuriliğinde 3,5 cm tümör tespit edildi!

SAĞLIK 04.11.2022 - 19:53, Güncelleme: 04.11.2022 - 19:53
 

Şifayı KSÜ’de Buldu! Omuriliğinde 3,5 cm tümör tespit edildi!

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok hastaneye başvuran Nazlı Palalı, ameliyat olamadığı gibi gittiği hastanelerden bir türlü sonuç alamadı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğine kol ve bacaklarında uyuşma ve kas gücü kaybı şikâyeti ile başvuran ve yapılan tetkikler sonucunda omuriliğinde 3,5 cm’lik tümör tespit edilen 45 yaşındaki hasta, gerçekleştirilen başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.  Kahramanmaraş'ta yaşayan 45 yaşındaki Nazlı Palalı, 2020 yılında el ve ayaklarında uyuşma şikâyetiyle başvurduğu birçok özel ve devlet hastanesi ameliyatın riskinden dolayı hastayı ameliyat etmekten kaçındı. Bu süreçte İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok hastaneye başvuran Nazlı Palalı, ameliyat olamadığı gibi gittiği hastanelerden bir türlü sonuç alamadı. Uzun araştırmalar sonucu Palalı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İdris Altun'a başvurdu. Altun tarafından yapılan muayene ve tetkiklerde hastanın boyun (servikal) omuriliğinde yerleşimli ve omuriliğe tamamen basan 3,5cm'lik büyüklüğünde tümör olduğu, kol ve bacaklarındaki güçsüzlük ve kas gücü kaybının tümörden kaynaklandığı tespit edildi. Beyinden çıkarak tüm vücudu kontrol eden ve solunum görevinde etkili olan omuriliğin içinde yerleşimli tümörün tüm risklerini kabul eden ve Doktoruna güvenen hasta başarılı bir ameliyat geçirdi. fisiltihaber.com.tr - sağlık  
İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok hastaneye başvuran Nazlı Palalı, ameliyat olamadığı gibi gittiği hastanelerden bir türlü sonuç alamadı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğine kol ve bacaklarında uyuşma ve kas gücü kaybı şikâyeti ile başvuran ve yapılan tetkikler sonucunda omuriliğinde 3,5 cm’lik tümör tespit edilen 45 yaşındaki hasta, gerçekleştirilen başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Kahramanmaraş'ta yaşayan 45 yaşındaki Nazlı Palalı, 2020 yılında el ve ayaklarında uyuşma şikâyetiyle başvurduğu birçok özel ve devlet hastanesi ameliyatın riskinden dolayı hastayı ameliyat etmekten kaçındı. Bu süreçte İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok hastaneye başvuran Nazlı Palalı, ameliyat olamadığı gibi gittiği hastanelerden bir türlü sonuç alamadı.

Uzun araştırmalar sonucu Palalı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İdris Altun'a başvurdu. Altun tarafından yapılan muayene ve tetkiklerde hastanın boyun (servikal) omuriliğinde yerleşimli ve omuriliğe tamamen basan 3,5cm'lik büyüklüğünde tümör olduğu, kol ve bacaklarındaki güçsüzlük ve kas gücü kaybının tümörden kaynaklandığı tespit edildi.

Beyinden çıkarak tüm vücudu kontrol eden ve solunum görevinde etkili olan omuriliğin içinde yerleşimli tümörün tüm risklerini kabul eden ve Doktoruna güvenen hasta başarılı bir ameliyat geçirdi.

fisiltihaber.com.tr - sağlık

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.