Şifa Dağıtan Sabunlar!

SAĞLIK 19.09.2019 - 16:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Şifa Dağıtan Sabunlar!

Hayatımızdaki birçok bitki, hastalıklara iyi gelecek binlerce vitamin saklar. İşte sabunlar ve iyi geldikleri hastalıklar.

Biberiye Sabunu: Saçtaki ve vücuttaki yağı alır, ayrıca yağ sökücü özelliği vardır. Çitlenbik (Bıttım) Sabunu: Bakım gerektiren saç ve vücutlar için idealdir. Böğürtlen Sabunu: Cilt temizliğinde güçlü bir toniktir. Buğday Sabunu: Nasır, topuk, el ve ayak çatlaklarına iyi geldiği görülmüştür. Çam Sabunu: Yağlı ciltler için sedef egzama rahatsızlıklarında dermotolojik bir sabundur. Çilek Sabunu: Kuru ciltler içindir. Pullanmayı giderir. Damla Sakızı Sabunu: Özellikle 40 yaş üzeri kadınlarda yüz sarkmalarına karşı botoks etkisi yapan bir sabundur. Fesleğen Sabunu: Kandaki ürik asidi azaltarak gut hastalığına iyi gelir. Sivrisinek ve haşere ısırmalarında iyileşme sağlar. Fransız Lavantası: 17 yaş üzeri akne ve sivilce sabunudur. Himaliya Tuzu Sabunu: Saçı besler. Boyalı saçlarda kullanılır. Hindiba Sabunu: Romatizma ve kas ağrılarında etkilidir. Ayrıca gut hastalığına da iyi gelir. Kahve Sabunu: Ağrı kesici özelliği vardır. Selülit ve cilt sorunlarında etkilidir. Mango Sabunu: Mantar hastalıklarında kullanılır. Nane Sabunu: Mikrop kırıcı sabundur. Özellikle emziren bayanlara tavsiye edilir. Sarımsak Sabunu: Saç dökülmesi, kepek ve saç kırılmalarında etkilidir. Yılan Yağı Sabunu: Saç dökülmelerinde ve saç uzatmada kullanılır. Zeytinyağı Sabunu: Antiseptik bir sabun olup pişik, ısırık, sivilce, mantar gibi hastalıkları yok ettiği görülmüş olup cilde canlılık kazandırır.  
Hayatımızdaki birçok bitki, hastalıklara iyi gelecek binlerce vitamin saklar. İşte sabunlar ve iyi geldikleri hastalıklar.

Biberiye Sabunu: Saçtaki ve vücuttaki yağı alır, ayrıca yağ sökücü özelliği vardır.

Çitlenbik (Bıttım) Sabunu: Bakım gerektiren saç ve vücutlar için idealdir.

Böğürtlen Sabunu: Cilt temizliğinde güçlü bir toniktir.

Buğday Sabunu: Nasır, topuk, el ve ayak çatlaklarına iyi geldiği görülmüştür.

Çam Sabunu: Yağlı ciltler için sedef egzama rahatsızlıklarında dermotolojik bir sabundur.

Çilek Sabunu: Kuru ciltler içindir. Pullanmayı giderir.

Damla Sakızı Sabunu: Özellikle 40 yaş üzeri kadınlarda yüz sarkmalarına karşı botoks etkisi yapan bir sabundur.

Fesleğen Sabunu: Kandaki ürik asidi azaltarak gut hastalığına iyi gelir. Sivrisinek ve haşere ısırmalarında iyileşme sağlar.

Fransız Lavantası: 17 yaş üzeri akne ve sivilce sabunudur.

Himaliya Tuzu Sabunu: Saçı besler. Boyalı saçlarda kullanılır.

Hindiba Sabunu: Romatizma ve kas ağrılarında etkilidir. Ayrıca gut hastalığına da iyi gelir.

Kahve Sabunu: Ağrı kesici özelliği vardır. Selülit ve cilt sorunlarında etkilidir.

Mango Sabunu: Mantar hastalıklarında kullanılır.

Nane Sabunu: Mikrop kırıcı sabundur. Özellikle emziren bayanlara tavsiye edilir.

Sarımsak Sabunu: Saç dökülmesi, kepek ve saç kırılmalarında etkilidir.

Yılan Yağı Sabunu: Saç dökülmelerinde ve saç uzatmada kullanılır.

Zeytinyağı Sabunu: Antiseptik bir sabun olup pişik, ısırık, sivilce, mantar gibi hastalıkları yok ettiği görülmüş olup cilde canlılık kazandırır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.