Sezal’dan Örnek Davranış!

POLİTİKA 21.08.2019 - 16:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sezal’dan Örnek Davranış!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, kan bağışında bulundu.

Sezal yapmış olduğu kısa açıklamada, kan bağışında bulunmanın hayat kurtaran kutsal bir görev olarak düşünülmesi gerektiğini söyledi. Kan bağışının önemine değinen Sezal, “Hastanelerde yatan binlerce hasta bizlerin bağışladığı kanla tedavi oluyor. Bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek tüm vatandaşlarımızın düzenli kan vermesini öneriyorum.”diye konuştu.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, kan bağışında bulundu.

Sezal yapmış olduğu kısa açıklamada, kan bağışında bulunmanın hayat kurtaran kutsal bir görev olarak düşünülmesi gerektiğini söyledi.

Kan bağışının önemine değinen Sezal, “Hastanelerde yatan binlerce hasta bizlerin bağışladığı kanla tedavi oluyor. Bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek tüm vatandaşlarımızın düzenli kan vermesini öneriyorum.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.