Sezal’dan Esnaflara Çat Kapı Ziyaret!

POLİTİKA 16.09.2019 - 21:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sezal’dan Esnaflara Çat Kapı Ziyaret!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal çat kapı esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bulduğu her fırsatta hemşerileriyle bir araya gelen Sezal, vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlara çözüm bulmaya çalışıyor.  Sezal esnaf ziyareti kapsamında Trabzon Caddesi esnaflarını ziyaret etti.     Esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu. Milletvekili Sezal’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise şehrin diğer milletvekili ve Belediye başkanlarından da ayrı ziyareti beklediklerini söylediler.   Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Sezal, “Daha koordineli ve verimli çalışma adına vatandaşlarımızın istek ve temennilerine önem veriyoruz. Bu doğrultuda ise bulduğumuz her fırsatta onlarla bir araya geliyoruz. Esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Gönlü güzel Kahramanmaraşlı hemşerilerimize selam olsun.” Dedi.  
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal çat kapı esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bulduğu her fırsatta hemşerileriyle bir araya gelen Sezal, vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlara çözüm bulmaya çalışıyor. 
Sezal esnaf ziyareti kapsamında Trabzon Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

 

 

Esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu. Milletvekili Sezal’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise şehrin diğer milletvekili ve Belediye başkanlarından da ayrı ziyareti beklediklerini söylediler.

 


Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Sezal, “Daha koordineli ve verimli çalışma adına vatandaşlarımızın istek ve temennilerine önem veriyoruz. Bu doğrultuda ise bulduğumuz her fırsatta onlarla bir araya geliyoruz. Esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Gönlü güzel Kahramanmaraşlı hemşerilerimize selam olsun.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.