Sezal, Eğitime verdiği desteklerden dolayı başkan Mahçiçek’i kutluyorum!

POLİTİKA 27.05.2022 - 19:43, Güncelleme: 27.05.2022 - 19:43
 

Sezal, Eğitime verdiği desteklerden dolayı başkan Mahçiçek’i kutluyorum!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Onikişubat Belediyesi’nin Tekir Mahallesi’ne kazandırdığı Tekir İmam Hatip Ortaokulu ve Tekir Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışında konuştu.

Sezal, “Hanefi Mahçiçek çalışmaya başladığı günden bugüne kadar gençlerimizin yetişmesi eğitim alanında gerekli desteği alabilmesi adına yıllardır hizmet ediyor. Bundan sonra da aynı şekilde Milli Eğitime vereceği desteklerin en üst seviyede olacağını düşünüyorum.”dedi. İşte Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’ın o açıklaması:  “Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çalışmaya başladığı günden bugüne kadar gençlerimizin yetişmesi eğitim alanında gerekli desteği alabilmesi adına yıllardır hizmet ediyor. Kendisi tecrübeli, devletin her kademesinde çalışmış, belediye başkanlığı, Milletvekilliği yapmış ve açıkçası bu birikimini ve hünerlerini hem milletimiz hem gençlerimiz adına kullanmasından dolayı kendisini bir kardeşi olarak tebrik ediyorum. Bundan sonra da aynı şekilde Milli Eğitime vereceği desteklerin en üst seviyede olacağını düşünüyorum. Buradaki kardeşlerimizin daha iyi yetişebilmesi milletimize önümüzdeki yıllarda Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedeflere daha hızlı ulaşabilmesi için eğitim en önemli husus.”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Onikişubat Belediyesi’nin Tekir Mahallesi’ne kazandırdığı Tekir İmam Hatip Ortaokulu ve Tekir Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışında konuştu.

Sezal,Hanefi Mahçiçek çalışmaya başladığı günden bugüne kadar gençlerimizin yetişmesi eğitim alanında gerekli desteği alabilmesi adına yıllardır hizmet ediyor. Bundan sonra da aynı şekilde Milli Eğitime vereceği desteklerin en üst seviyede olacağını düşünüyorum.”dedi.

İşte Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’ın o açıklaması:

 “Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çalışmaya başladığı günden bugüne kadar gençlerimizin yetişmesi eğitim alanında gerekli desteği alabilmesi adına yıllardır hizmet ediyor. Kendisi tecrübeli, devletin her kademesinde çalışmış, belediye başkanlığı, Milletvekilliği yapmış ve açıkçası bu birikimini ve hünerlerini hem milletimiz hem gençlerimiz adına kullanmasından dolayı kendisini bir kardeşi olarak tebrik ediyorum.

Bundan sonra da aynı şekilde Milli Eğitime vereceği desteklerin en üst seviyede olacağını düşünüyorum. Buradaki kardeşlerimizin daha iyi yetişebilmesi milletimize önümüzdeki yıllarda Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedeflere daha hızlı ulaşabilmesi için eğitim en önemli husus.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.