Sezal, “Dört Dörtlük Çalışacağız”

POLİTİKA 02.02.2019 - 13:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sezal, “Dört Dörtlük Çalışacağız”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, 31 Mart yerel seçimler süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezal, “17 yıldır Ak Parti hükümetleri iktidarda. Yapılan hizmetler halkımızın malumudur. Adaylarımızla bu süreçten sonra inşallah canla başla, her seçimde olduğu gibi dört dörtlük çalışmaya devam edeceğiz.”dedi. “Yerel seçimlere hazırız” Yerel seçimlere Ak Parti teşkilatların her zaman hazır olduğuna dikkat çeken Sezal, “Bu süreçte MHP ile de yapılan bir ittifakımız var. Çağlayancerit ve Nurhak ilçelerimiz MHP adayı olmak kaydıyla geri kalan 9 ilçemizde ve Kahramanmaraş Büyükşehir’de de Ak partinin adayı yarışacak. 17 yıldır Ak Parti hükümetleri iktidarda. Yapılan hizmetler halkımızın malumudur. Adaylarımızla bu süreçten sonra inşallah canla başla çalışacağız. Her seçimde olduğu gibi dört dörtlük çalışmaya devam edeceğiz. Haziran ayında milletvekili seçimleri oldu. Ak Parti teşkilatları seçimlerde çalışmaya her zaman hazır. Milletvekili seçiminde yoğun bir çalışma temposundaydık. Şu anda çarşı esnaf gezilerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızla istişare halindeyiz.”diye konuştu. “Canla Başla Çalışacağız” 31 Mart’ın zaferle sonuçlanacağına değinen Milletvekili Cihat Sezal şunları söyledi, “Ak Parti - MHP ittifakının da büyük bir önem sarf ettiğini söylemek istiyorum.  İlk başta bir tereddüt olsa da hem Cumhurbaşkanımızın hem de Sayın Devlet Bahçeli’nin gayretleriyle ittifak sürecinin devam etmesi kanaatine varıldı. Malum karşıda başka bir birliktelik var. Bu birlikteliğe karşı ittifakımızın devam etmesi kararı alındı. Ankara ve İstanbul’da MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de biz aday çıkartmayacağız, söylemine istinaden Türkiye genelinde belli oranlarda il ve ilçelerde böyle bir paylaşım yapıldı.  Burada tabi Ak Parti ve MHP’yi harekete geçiren şey HDP’nin de diğer ittifakla bir araya gelme olgusuydu. İnşallah seçim sürecini iyi bir şekilde atlatacağımızı düşünüyorum. Adaylarımız gayet iyi seçilmiş adaylar. Ciddi bir çalışma sonucunda seçilmiş adaylar. 2023’e kadar Ak Parti belediyelerinin yerel yönetimde de canla başla iyi bir hizmet yarışı içinde olacağını düşünüyorum.”
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, 31 Mart yerel seçimler süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezal, “17 yıldır Ak Parti hükümetleri iktidarda. Yapılan hizmetler halkımızın malumudur. Adaylarımızla bu süreçten sonra inşallah canla başla, her seçimde olduğu gibi dört dörtlük çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

“Yerel seçimlere hazırız”

Yerel seçimlere Ak Parti teşkilatların her zaman hazır olduğuna dikkat çeken Sezal, “Bu süreçte MHP ile de yapılan bir ittifakımız var. Çağlayancerit ve Nurhak ilçelerimiz MHP adayı olmak kaydıyla geri kalan 9 ilçemizde ve Kahramanmaraş Büyükşehir’de de Ak partinin adayı yarışacak. 17 yıldır Ak Parti hükümetleri iktidarda. Yapılan hizmetler halkımızın malumudur. Adaylarımızla bu süreçten sonra inşallah canla başla çalışacağız. Her seçimde olduğu gibi dört dörtlük çalışmaya devam edeceğiz.

Haziran ayında milletvekili seçimleri oldu. Ak Parti teşkilatları seçimlerde çalışmaya her zaman hazır. Milletvekili seçiminde yoğun bir çalışma temposundaydık. Şu anda çarşı esnaf gezilerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızla istişare halindeyiz.”diye konuştu.

“Canla Başla Çalışacağız”

31 Mart’ın zaferle sonuçlanacağına değinen Milletvekili Cihat Sezal şunları söyledi, “Ak Parti - MHP ittifakının da büyük bir önem sarf ettiğini söylemek istiyorum.  İlk başta bir tereddüt olsa da hem Cumhurbaşkanımızın hem de Sayın Devlet Bahçeli’nin gayretleriyle ittifak sürecinin devam etmesi kanaatine varıldı. Malum karşıda başka bir birliktelik var. Bu birlikteliğe karşı ittifakımızın devam etmesi kararı alındı. Ankara ve İstanbul’da MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de biz aday çıkartmayacağız, söylemine istinaden Türkiye genelinde belli oranlarda il ve ilçelerde böyle bir paylaşım yapıldı. 

Burada tabi Ak Parti ve MHP’yi harekete geçiren şey HDP’nin de diğer ittifakla bir araya gelme olgusuydu. İnşallah seçim sürecini iyi bir şekilde atlatacağımızı düşünüyorum. Adaylarımız gayet iyi seçilmiş adaylar. Ciddi bir çalışma sonucunda seçilmiş adaylar. 2023’e kadar Ak Parti belediyelerinin yerel yönetimde de canla başla iyi bir hizmet yarışı içinde olacağını düşünüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.