Sezal, Afşin Ve Ekinözü İlçelerinde Vatandaşlarla Buluştu!

POLİTİKA 19.08.2019 - 16:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sezal, Afşin Ve Ekinözü İlçelerinde Vatandaşlarla Buluştu!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Afşin ve Ekinözü ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Sezal ziyaretleri kapsamında ilkönce Afşin’de Ağustos ayı ilçe danışma meclisi toplantısında partililerle buluştu. Sonrasında ise Ak Parti Afşin kurucu ilçe başkanı Ali Sefer Demirci ve yönetim kurulu üyesi Hamit Bülent Eken’i ziyaret etti. Buradaki ziyaretin ardında ise Ekinözü ilçesindeki Ağustos ayı ilçe danışma meclisi toplantısında partililerle bir araya geldi. Daha sonra ise ilçedeki partide emeği geçen kişilerle buluştu.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Afşin ve Ekinözü ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Sezal ziyaretleri kapsamında ilkönce Afşin’de Ağustos ayı ilçe danışma meclisi toplantısında partililerle buluştu.

Sonrasında ise Ak Parti Afşin kurucu ilçe başkanı Ali Sefer Demirci ve yönetim kurulu üyesi Hamit Bülent Eken’i ziyaret etti.

Buradaki ziyaretin ardında ise Ekinözü ilçesindeki Ağustos ayı ilçe danışma meclisi toplantısında partililerle bir araya geldi. Daha sonra ise ilçedeki partide emeği geçen kişilerle buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.