Sezal: “2023’e Kadar Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz!”

POLİTİKA 20.03.2019 - 19:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sezal: “2023’e Kadar Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz!”

31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında Binevler bölgesinde çalışmalarını sürdüren (Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmaksızın ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Sezal’a AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve partililer eşlik etti.   Ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada Sezal: “Yaklaşık 10 gün zamanımız kaldı ama gün geçtikçe daha iyi oluyor. Vatandaşlarımızın son zamanlarda söylediği bir şey var. Biz evimize gidip televizyonumuzu açtığımızda ülkemizde, dünyada neler olduğunu görüyoruz. Biz Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza 15 Temmuz’dan sonra destek olan Devlet Bahçeli’nin duruşundan memnunuz. Hem ülkemizin geleceği için hem de Müslüman âleminin rahatlığı için biz oyumuzu vereceğimiz yeri biliyoruz diyorlar. Bu bizim için iyi bir gelişme. Yani vatandaşlarımızın kendi iradeleri ile bu gerçeği görüyor olması bu ülkenin geleceği için Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği çabayı görüyor olması bizi memnun ediyor. Tabi önceden siyaset 80’li yıllarda böyle değildi. Vatandaşlarımızın ülkedeki gerçekleri günü gününe öğrenme şansı yoktu. En az 3-5 gün sonra ya bir gazete sayfasında ya da bir siyasetçinin o mahalleyi, o köyü ziyaret ettiğinde onun söylemlerine göre karar veriyordu. Şimdi hamdolsun, ülkenin bütün gerçeğini vatandaşlarımız kendi iradeleri ile net bir şekilde görebiliyor. O yüzden biz 10 gün sonra yapılacak seçimde AK Partinin 14. Seçiminde de sağ salim seçimden çıkacağımızı düşünüyoruz. Cumhur İttifakı ile birlikte İnşallah 2023’e kadar da hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Buna eminiz Allah’ın izniyle. İnşallah hem Türkiye’de hem de dünya üzerinde bizden umut bekleyen insanlara umut olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında Binevler bölgesinde çalışmalarını sürdüren (Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmaksızın ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Sezal’a AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve partililer eşlik etti.

 

Ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada Sezal: “Yaklaşık 10 gün zamanımız kaldı ama gün geçtikçe daha iyi oluyor. Vatandaşlarımızın son zamanlarda söylediği bir şey var. Biz evimize gidip televizyonumuzu açtığımızda ülkemizde, dünyada neler olduğunu görüyoruz. Biz Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza 15 Temmuz’dan sonra destek olan Devlet Bahçeli’nin duruşundan memnunuz. Hem ülkemizin geleceği için hem de Müslüman âleminin rahatlığı için biz oyumuzu vereceğimiz yeri biliyoruz diyorlar. Bu bizim için iyi bir gelişme. Yani vatandaşlarımızın kendi iradeleri ile bu gerçeği görüyor olması bu ülkenin geleceği için Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği çabayı görüyor olması bizi memnun ediyor. Tabi önceden siyaset 80’li yıllarda böyle değildi. Vatandaşlarımızın ülkedeki gerçekleri günü gününe öğrenme şansı yoktu. En az 3-5 gün sonra ya bir gazete sayfasında ya da bir siyasetçinin o mahalleyi, o köyü ziyaret ettiğinde onun söylemlerine göre karar veriyordu. Şimdi hamdolsun, ülkenin bütün gerçeğini vatandaşlarımız kendi iradeleri ile net bir şekilde görebiliyor. O yüzden biz 10 gün sonra yapılacak seçimde AK Partinin 14. Seçiminde de sağ salim seçimden çıkacağımızı düşünüyoruz. Cumhur İttifakı ile birlikte İnşallah 2023’e kadar da hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Buna eminiz Allah’ın izniyle. İnşallah hem Türkiye’de hem de dünya üzerinde bizden umut bekleyen insanlara umut olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.