Sezal, 2023 yılında ülkemizin lehine güzel gelişmeler olacak!

YEREL HABERLER 16.01.2023 - 11:17, Güncelleme: 19.01.2023 - 20:23
 

Sezal, 2023 yılında ülkemizin lehine güzel gelişmeler olacak!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal, fisiltihaber.com.tr haber sitemize konuştu. Sezal, 2023 yılında güzel gelişmelerin olacağını kaydetti.

2023 yılına dair konuşan Sezal, “2023 yılında enflasyonu daha aşağıya çekerek vatandaşımızın alım gücünü artırarak daha refah daha aydınlık bir Türkiye olacağını düşünüyorum. 2023 yılı ülkemizin lehine güzel gelişmeler olacak.Genel seçimlerde Cumhur ittifakının yeniden iktidara getireceğini düşünüyorum.” Dedi.  “Yerelde güzel çalışmalara imza atıyoruz” Kahramanmaraş’ta yapılan yatırımlar hakkında da konuşan Milletvekili Sezal,“Yerelde en çok konuşulan konulardan bir tanesi İmran kılıç köprüsüydü, bu tamamlanarak hizmete açıldı. Yeni kadın doğum ve çocuk hastanesinin çalışmaları devam ediyor. Yerelde belediyelerimiz ciddi anlamda güzel çalışmalara imza attı. Büyükşehir belediyemiz çalışmalarına canla başla çalışıyor. Yine Çağlayancerit yolunun çalışmaları başladı. Aksu çayının temizlenmesi konusunda önemli adımlar attık. Türkiye’de ilk defa bir kanunla organize sanayi bölgesi ilanı oldu. Şimdi bu OSB’ler yönetimi belirlendi. Seçim öncesi bu sorunun ortadan kaldırmak istiyoruz. Kooperatifi kurup krediyi aldığımızda sorun ortadan kalkacaktır. Vatandaşa vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Yörükselim hastanesinin yeni hizmet binasının tesisi tamamlandı. Bu hastanemizin de kısa sürede ihale yapılacaktır.” İfadelerine yer verdi.    
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal, fisiltihaber.com.tr haber sitemize konuştu. Sezal, 2023 yılında güzel gelişmelerin olacağını kaydetti.

2023 yılına dair konuşan Sezal, “2023 yılında enflasyonu daha aşağıya çekerek vatandaşımızın alım gücünü artırarak daha refah daha aydınlık bir Türkiye olacağını düşünüyorum. 2023 yılı ülkemizin lehine güzel gelişmeler olacak.Genel seçimlerde Cumhur ittifakının yeniden iktidara getireceğini düşünüyorum.” Dedi. 

“Yerelde güzel çalışmalara imza atıyoruz”

Kahramanmaraş’ta yapılan yatırımlar hakkında da konuşan Milletvekili Sezal,“Yerelde en çok konuşulan konulardan bir tanesi İmran kılıç köprüsüydü, bu tamamlanarak hizmete açıldı. Yeni kadın doğum ve çocuk hastanesinin çalışmaları devam ediyor.

Yerelde belediyelerimiz ciddi anlamda güzel çalışmalara imza attı. Büyükşehir belediyemiz çalışmalarına canla başla çalışıyor. Yine Çağlayancerit yolunun çalışmaları başladı. Aksu çayının temizlenmesi konusunda önemli adımlar attık. Türkiye’de ilk defa bir kanunla organize sanayi bölgesi ilanı oldu. Şimdi bu OSB’ler yönetimi belirlendi.

Seçim öncesi bu sorunun ortadan kaldırmak istiyoruz. Kooperatifi kurup krediyi aldığımızda sorun ortadan kalkacaktır. Vatandaşa vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Yörükselim hastanesinin yeni hizmet binasının tesisi tamamlandı. Bu hastanemizin de kısa sürede ihale yapılacaktır.” İfadelerine yer verdi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.