Seyfi Moroğlu, Ehliyet için zamlı fiyatlara kalmayın!

AKTÜEL 23.12.2022 - 12:26, Güncelleme: 27.12.2022 - 11:25
 

Seyfi Moroğlu, Ehliyet için zamlı fiyatlara kalmayın!

Moroğlu, ehliyet almak isteyen vatandaşlara uyarılarda bulunarak zamlı fiyattan ehliyet almamak için acele etmeleri gerektiğini kaydetti.

Kahramanmaraş Sürücü Kursları Derneği başkanı Seyfi Moroğlu, fisiltihaber.com.tr’ ye konuştu. Moroğlu, ehliyet almak isteyen vatandaşlara uyarılarda bulunarak zamlı fiyattan ehliyet almamak için acele etmeleri gerektiğini kaydetti. “Ehliyetler 10 bin TL olacak” Ehliyet fiyatları hakkında konuşan Moroğlu,“Maliye bakanlığı yeni değerlendirmeyle ehliyet harçlarında yüzde 123 artış belirledi. Tabi ki bu bütün vergilere ve ehliyet fiyatlarına yansıyor. Yeni yılda ehliyet fiyatlarının 10 bin TL olacağını tahmin ediyoruz. Vatandaşlarımız bu zamlara maruz kalmadan biran önce yılbaşından önce kayıt olurlarsa kendi menfaatlerine olacaktır.”dedi. “Giderlerde aşırı artış var!” Sürücü kurslarının içerisinde bulundu durum hakkında da konuşan Başkan Moroğlu,“Sürücü kurslarının maliyetinde de büyük artışlar var. Akaryakıt giderleri personel giderleri haliyle fiyatlara yansıyacak.  Buna göre vergi ve sigortalar artacak. Zincirleme olarak her şey birbirini tetikliyor.  Yeni beklentimiz konusunda ise yeni yıldan öyle aşırı bir beklentimiz yok. 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılının da olacağını tahmin ediyoruz. Yeni yılın ülkemize şehrimize barış huzur ve refah getirmesini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.  
Moroğlu, ehliyet almak isteyen vatandaşlara uyarılarda bulunarak zamlı fiyattan ehliyet almamak için acele etmeleri gerektiğini kaydetti.

Kahramanmaraş Sürücü Kursları Derneği başkanı Seyfi Moroğlu, fisiltihaber.com.tr’ ye konuştu. Moroğlu, ehliyet almak isteyen vatandaşlara uyarılarda bulunarak zamlı fiyattan ehliyet almamak için acele etmeleri gerektiğini kaydetti.

“Ehliyetler 10 bin TL olacak”

Ehliyet fiyatları hakkında konuşan Moroğlu,“Maliye bakanlığı yeni değerlendirmeyle ehliyet harçlarında yüzde 123 artış belirledi. Tabi ki bu bütün vergilere ve ehliyet fiyatlarına yansıyor. Yeni yılda ehliyet fiyatlarının 10 bin TL olacağını tahmin ediyoruz. Vatandaşlarımız bu zamlara maruz kalmadan biran önce yılbaşından önce kayıt olurlarsa kendi menfaatlerine olacaktır.”dedi.

“Giderlerde aşırı artış var!”

Sürücü kurslarının içerisinde bulundu durum hakkında da konuşan Başkan Moroğlu,“Sürücü kurslarının maliyetinde de büyük artışlar var. Akaryakıt giderleri personel giderleri haliyle fiyatlara yansıyacak.  Buna göre vergi ve sigortalar artacak. Zincirleme olarak her şey birbirini tetikliyor.  Yeni beklentimiz konusunda ise yeni yıldan öyle aşırı bir beklentimiz yok. 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılının da olacağını tahmin ediyoruz. Yeni yılın ülkemize şehrimize barış huzur ve refah getirmesini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.