Sevilen İsim Yeniden Meclis Üyesi Seçildi!

AKTÜEL 02.04.2024 - 16:02, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:04
 

Sevilen İsim Yeniden Meclis Üyesi Seçildi!

Kahramanmaraş'ta siyasetin sevilen simalarından olan Nuri Kara yeniden Belediye meclis üyesi seçildi.

Nuri Kara Ak Parti'den  resmi olmayan sonuçlara göre Onikişubat'tan yeniden meclis üyesi seçildi.  Kara sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda teşkilat mensublarına ve vatandaşlara teşekkür etti. Nuri Kara ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e ve Onikişubat Belediye başkanı Hanifi Toptaş'a başarılar diledi.  İşte Kara'nın o mesajı: " Aziz Milletimize hizmet yolunda Onikişubat Belediye Meclisine tekrar seçilmem için oy vererek destek olan vatandaşlarımıza, dua eden dostlarımıza, gecesini gündüzüne katarak çalışan teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim."  
Kahramanmaraş'ta siyasetin sevilen simalarından olan Nuri Kara yeniden Belediye meclis üyesi seçildi.

Nuri Kara Ak Parti'den  resmi olmayan sonuçlara göre Onikişubat'tan yeniden meclis üyesi seçildi. 

Kara sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda teşkilat mensublarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Nuri Kara ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e ve Onikişubat Belediye başkanı Hanifi Toptaş'a başarılar diledi. 

İşte Kara'nın o mesajı: "

Aziz Milletimize hizmet yolunda Onikişubat Belediye Meclisine tekrar seçilmem için oy vererek destek olan vatandaşlarımıza, dua eden dostlarımıza, gecesini gündüzüne katarak çalışan teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim."

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.