Sevgilisi olmayanların elde ettiği kazançlar!

YAŞAM 29.09.2022 - 16:56, Güncelleme: 29.09.2022 - 16:56
 

Sevgilisi olmayanların elde ettiği kazançlar!

Sevgilisi olmayanların elde ettiği kazançlar!

İstediğiniz Zaman Tatile Çıkabilirsiniz! Birlikte plan yapma gereği duymadan kafanızın estiği bir anda tatile çıkabilirsiniz. Kendinize Bol Bol Zaman Ayırabilirsiniz Kendinize ayırabileceğiniz bol bol zamanınız var. Kitap okumak, sinemaya, tiyatroya gitmek, uyumak, hobilerinizle uğraşmak vs. dilediğinizi yapabilirsiniz. Kimse için zaman ayırmak için çabalamanıza gerek yok. İstediğiniz İnsanla Flört Edebilirsiniz! Sizden hoşlanan, sizin hoşlandığınız biriyle istediğiniz şekilde konuşup şakalaşabilirsiniz. Kimse sizi kınamaz yahut kimseye hesap vermek zorunda değilsinizdir. Anın keyfini istediğiniz şekilde çıkartabilirsiniz. Uykularınız Bölünmez! Koca yatakta, tek başınıza, sessiz, sakin, huzurlu bir uykuya girebilirsiniz. Biri yorganı mı çekti, gece kalktı mı, horladı mı, sizin alanınıza girdi mi gibi bir derdiniz olmaz. Uykunuz bölünmeden bir uyku çekersiniz. Eğer ayrı yaşıyorsanız da gecenin bir saatinde uykunuzu bölebilecek bir mesajın varlığı söz konusu olamaz. Gece boyunca mesajlaşmak zorunda kalmayacaksınız. Kendinize Olan Güveniniz Artacak! İşlerinizi kendiniz halledeceksiniz. Sizinle birlikte koşturacak biri yok, tek başınızasınız yani özgürsünüz. Bütün işlerinizi kendiniz yaptığınız için bir süre sonra kendinize olan güveniniz de artmış olacak. Böylelikle kendinizin farkına varmış olacaksınız. Arkadaşlarınıza Bolca Zaman Ayırabileceksiniz! Kendine sevgili yapanların arkadaş ortamından hızlı bir şekilde uzaklaştıkları şüphesiz bir gerçektir. Sevgilisi olan kişiler tüm zamanını sevgililerine ayırmak istiyorlar ya da mecbur kalıyorlar. Sevgiliniz yoksa derdiniz de yok demektir. Bütün arkadaşlarınızla, "o kimdi", "sana ne dedi", "bak o kızın bakışlarından hiç hoşlanmadım", "o çocuk sana niye güldü" gibi dertleriniz olmadan buluşabilirsiniz. Özel Günleri Hatırlama Derdiniz Yok! Hediye seçmek, özel şeyler düzenlemek, sürprizler yapmak, özel günleri aklınızda tutmak gibi dertleriniz yok. Kendi doğum gününüzü bile hatırlamak zorunda değilsiniz.   
Sevgilisi olmayanların elde ettiği kazançlar!

İstediğiniz Zaman Tatile Çıkabilirsiniz!

Birlikte plan yapma gereği duymadan kafanızın estiği bir anda tatile çıkabilirsiniz.

Kendinize Bol Bol Zaman Ayırabilirsiniz

Kendinize ayırabileceğiniz bol bol zamanınız var. Kitap okumak, sinemaya, tiyatroya gitmek, uyumak, hobilerinizle uğraşmak vs. dilediğinizi yapabilirsiniz. Kimse için zaman ayırmak için çabalamanıza gerek yok.

İstediğiniz İnsanla Flört Edebilirsiniz!

Sizden hoşlanan, sizin hoşlandığınız biriyle istediğiniz şekilde konuşup şakalaşabilirsiniz. Kimse sizi kınamaz yahut kimseye hesap vermek zorunda değilsinizdir. Anın keyfini istediğiniz şekilde çıkartabilirsiniz.

Uykularınız Bölünmez!

Koca yatakta, tek başınıza, sessiz, sakin, huzurlu bir uykuya girebilirsiniz. Biri yorganı mı çekti, gece kalktı mı, horladı mı, sizin alanınıza girdi mi gibi bir derdiniz olmaz. Uykunuz bölünmeden bir uyku çekersiniz. Eğer ayrı yaşıyorsanız da gecenin bir saatinde uykunuzu bölebilecek bir mesajın varlığı söz konusu olamaz. Gece boyunca mesajlaşmak zorunda kalmayacaksınız.

Kendinize Olan Güveniniz Artacak!

İşlerinizi kendiniz halledeceksiniz. Sizinle birlikte koşturacak biri yok, tek başınızasınız yani özgürsünüz. Bütün işlerinizi kendiniz yaptığınız için bir süre sonra kendinize olan güveniniz de artmış olacak. Böylelikle kendinizin farkına varmış olacaksınız.

Arkadaşlarınıza Bolca Zaman Ayırabileceksiniz!

Kendine sevgili yapanların arkadaş ortamından hızlı bir şekilde uzaklaştıkları şüphesiz bir gerçektir. Sevgilisi olan kişiler tüm zamanını sevgililerine ayırmak istiyorlar ya da mecbur kalıyorlar. Sevgiliniz yoksa derdiniz de yok demektir. Bütün arkadaşlarınızla, "o kimdi", "sana ne dedi", "bak o kızın bakışlarından hiç hoşlanmadım", "o çocuk sana niye güldü" gibi dertleriniz olmadan buluşabilirsiniz.

Özel Günleri Hatırlama Derdiniz Yok!

Hediye seçmek, özel şeyler düzenlemek, sürprizler yapmak, özel günleri aklınızda tutmak gibi dertleriniz yok. Kendi doğum gününüzü bile hatırlamak zorunda değilsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.