Seri Katillerle İlgili ilginç Bilgi!

GÜNDEM 29.10.2019 - 08:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Seri Katillerle İlgili ilginç Bilgi!

Etrafınızdan duyduğunuz farklı korku hikayeleri var mı?

1. Ed Kemper, annesini acımasızca öldürdükten sonra kafasını dart tahtası olarak kullandı ve annesinin kafasız, cansız bedenine tecavüz etti.   2. Kanadalı seri katil Robert Pickton, öldürdüğü insanların cesetlerini domuz eti yaptığı makinede işliyordu. Kasabadaki insanlar, insan eti yemiş olabilir.   3. Rosemary and Fred West, çocuklarının yarısını öldürdü ve yaşayan çocuklarına da sonlarının diğer çocuklar gibi olacağını söylüyordu.   4. “Golden State Katili” olarak bilinen Joseph DeAngelo, saldırısının sonucunda hayatta kalan kurbanını yıllar sonra arayıp “Seni öldüreceğim, seni öldüreceğim…” dedi.   5. BTK (Bağla, işkence et, öldür) katili olarak bilinen Dennis Rader, kilise başkanıydı.   6. Israel Keyes, fidye istemek için bir kızı kaçırdı. Kızın ailesinden para istemek için kızın fotoğrafını gönderdi. Kayes kızı öldürmüştü ancak fotoğrafta canlı gibi görünmesi için gözlerini dikti.   7. İnsanları öldürdükten sonra kanlarını içen Sacramento Vampiri Richard Chase, kapıların kilitli olup olmadığını kontrol ederdi. Kilitli olmayan kapıların bir davet olduğunu düşünürdü.   8. Michael Swango, hastaneden hastaneye geçerek hastaları zehirli bir iğneyle öldüren lisanslı bir doktordu.   9. Kasap Fırıncı adıyla tanınan Robert Hansen, kadınları kaçırıp vahşi doğaya götürür ve orada serbest bırakırdı. Bunun nedeni onları avlayarak öldürmekti.   10. Leonarda Cianciulli, yaşadığı İtalyan kasabasında üç kadını öldürdü çünkü onları öldürmese kendi oğlunun öleceğine inanıyordu. Bu bir nevi Tanrı’ya kurban vermekti.  
Etrafınızdan duyduğunuz farklı korku hikayeleri var mı?

1. Ed Kemper, annesini acımasızca öldürdükten sonra kafasını dart tahtası olarak kullandı ve annesinin kafasız, cansız bedenine tecavüz etti.

 

2. Kanadalı seri katil Robert Pickton, öldürdüğü insanların cesetlerini domuz eti yaptığı makinede işliyordu. Kasabadaki insanlar, insan eti yemiş olabilir.

 

3. Rosemary and Fred West, çocuklarının yarısını öldürdü ve yaşayan çocuklarına da sonlarının diğer çocuklar gibi olacağını söylüyordu.

 

4. “Golden State Katili” olarak bilinen Joseph DeAngelo, saldırısının sonucunda hayatta kalan kurbanını yıllar sonra arayıp “Seni öldüreceğim, seni öldüreceğim…” dedi.

 

5. BTK (Bağla, işkence et, öldür) katili olarak bilinen Dennis Rader, kilise başkanıydı.

 

6. Israel Keyes, fidye istemek için bir kızı kaçırdı. Kızın ailesinden para istemek için kızın fotoğrafını gönderdi. Kayes kızı öldürmüştü ancak fotoğrafta canlı gibi görünmesi için gözlerini dikti.

 

7. İnsanları öldürdükten sonra kanlarını içen Sacramento Vampiri Richard Chase, kapıların kilitli olup olmadığını kontrol ederdi. Kilitli olmayan kapıların bir davet olduğunu düşünürdü.

 

8. Michael Swango, hastaneden hastaneye geçerek hastaları zehirli bir iğneyle öldüren lisanslı bir doktordu.

 

9. Kasap Fırıncı adıyla tanınan Robert Hansen, kadınları kaçırıp vahşi doğaya götürür ve orada serbest bırakırdı. Bunun nedeni onları avlayarak öldürmekti.

 

10. Leonarda Cianciulli, yaşadığı İtalyan kasabasında üç kadını öldürdü çünkü onları öldürmese kendi oğlunun öleceğine inanıyordu. Bu bir nevi Tanrı’ya kurban vermekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.