Sergen Yalçın’a milli görev mi var?

SPOR 19.09.2022 - 22:53, Güncelleme: 19.09.2022 - 22:53
 

Sergen Yalçın’a milli görev mi var?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın başına Sergen Yalçın'ın getirileceğine yönelik iddialara yanıt verdi.

 Altıntop, söz konusu iddialar için "Böyle bir konu yok" dedi. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın A Milli Takım'ın başına getirileceği iddialarına, TFF'den açıklama geldi. Riva'da kamp yapan A Milli Takım'ı takip eden TRT Spor muhabiri İbrahim Kırkayak'a konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop, Milli Takım'ın başına Sergen Yalçın'ın getirileceği iddialarını yalandı. Altıntop yaptığı açıklamada, "Böyle bir konu yok." dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın başına Sergen Yalçın'ın getirileceğine yönelik iddialara yanıt verdi.

 Altıntop, söz konusu iddialar için "Böyle bir konu yok" dedi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın A Milli Takım'ın başına getirileceği iddialarına, TFF'den açıklama geldi.

Riva'da kamp yapan A Milli Takım'ı takip eden TRT Spor muhabiri İbrahim Kırkayak'a konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop, Milli Takım'ın başına Sergen Yalçın'ın getirileceği iddialarını yalandı. Altıntop yaptığı açıklamada, "Böyle bir konu yok." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.