Serenay Sarıkaya kimdir?

AKTÜEL 08.09.2022 - 19:29, Güncelleme: 08.09.2022 - 19:29
 

Serenay Sarıkaya kimdir?

Güzelliğiyle, oyunculuğuyla ve sesiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1991 doğumludur. Bu içeriğimizde Serenay Sarıkaya hakkında bilinmeyen ilginç gerçekleri araştırdık.

İşte Serenay Sarıkaya hakkında bilgiler; Serenay Sarıkaya, henüz 15 yaşındayken bir güzellik yarışmasında ödül aldı. Aynı yıl içerisinde "Plajda" adlı sinema filminde yer alarak kariyerinin temellerini atmaya başladı. Daha sonra Şaşkın(2006) filminde oynayarak oyunculuk deneyimini arttırdı. Serenay Sarıkaya'nın kilosu 55, boyu ise 1.75'tir. En sevdiği arkadaşı Hazar Ergüçlü'dür. Ankara'da doğduktan sonra ailesiyle kısa bir süre sonra Antalya'ya yerleşti. Sarıkaya, çocukluğunu Antalya'da geçirdi. Lise zamanlarında voleybol, basketbol ve tenis oynamış, haftanın 3 günü spora gitmiştir. Verdiği bir röportajda kendisini en çok rahatlatan şeyin yazmak olduğunu söylemiştir. Şu ana kadar 19 ödülü bulunmaktadır. En iyi kadın oyuncu Altın Kelebek ödülünü üst üste iki sene almıştır. Medcezir dizisinde seslendirdiği şarkılar ile bir çok hayran kitlesi kazanmıştır. En sevdiği yönetmen Woody Allen'dir. Onun yönettiği bir filmde oynamak ise hayalidir. Eski plaklara ilgi duymaktadır. Eski kafalı birisi olduğunu söyleyen Sarıkaya, eski Türk filmlerinin müziklerini dinlemeyi sevmektedir. Saçları hakkında bilinen yanlışlardan birisi de saçlarının boyalı olduğudur. Henüz 6 yaşındayken annesi ile babası ayrılmıştır.  
Güzelliğiyle, oyunculuğuyla ve sesiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1991 doğumludur. Bu içeriğimizde Serenay Sarıkaya hakkında bilinmeyen ilginç gerçekleri araştırdık.

İşte Serenay Sarıkaya hakkında bilgiler;
Serenay Sarıkaya, henüz 15 yaşındayken bir güzellik yarışmasında ödül aldı. Aynı yıl içerisinde "Plajda" adlı sinema filminde yer alarak kariyerinin temellerini atmaya başladı. Daha sonra Şaşkın(2006) filminde oynayarak oyunculuk deneyimini arttırdı.

Serenay Sarıkaya'nın kilosu 55, boyu ise 1.75'tir. En sevdiği arkadaşı Hazar Ergüçlü'dür. Ankara'da doğduktan sonra ailesiyle kısa bir süre sonra Antalya'ya yerleşti. Sarıkaya, çocukluğunu Antalya'da geçirdi.

Lise zamanlarında voleybol, basketbol ve tenis oynamış, haftanın 3 günü spora gitmiştir. Verdiği bir röportajda kendisini en çok rahatlatan şeyin yazmak olduğunu söylemiştir. Şu ana kadar 19 ödülü bulunmaktadır. En iyi kadın oyuncu Altın Kelebek ödülünü üst üste iki sene almıştır. Medcezir dizisinde seslendirdiği şarkılar ile bir çok hayran kitlesi kazanmıştır. En sevdiği yönetmen Woody Allen'dir. Onun yönettiği bir filmde oynamak ise hayalidir. Eski plaklara ilgi duymaktadır. Eski kafalı birisi olduğunu söyleyen Sarıkaya, eski Türk filmlerinin müziklerini dinlemeyi sevmektedir. Saçları hakkında bilinen yanlışlardan birisi de saçlarının boyalı olduğudur. Henüz 6 yaşındayken annesi ile babası ayrılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.