Şenol Güneş, Her yerde müthiş bir heyecan ve coşku görüyoruz!

SPOR 22.01.2023 - 20:37, Güncelleme: 23.01.2023 - 18:04
 

Şenol Güneş, Her yerde müthiş bir heyecan ve coşku görüyoruz!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Mücadeleyi siyah beyazlılar 2-0'lık skorla kazandı. İşte detaylar…

Beşiktaş,  Kayserispor karşısında maça çok etkili başladı. Redmond, 2. dakikada ceza sahası dışından attığı şık golle takımını öne geçirdi. 42'nci dakikada bu kez sahneye Salih Uçan çıktı.  Beşiktaş'ta yeni transfer Vincent Aboubakar, 70'te oyuna alındı. Son 3 maçtan galibiyetle ayrılan Siyah-Beyazlılar, ilk kez üst üste 4 maç kazandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu. Güneş, “Her yerde müthiş bir heyecan ve coşku görüyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun takıma destek var. Taraftarlarımızın beklediği sonuçları almak istiyoruz. Ligde yarışın içindeyiz. Elimizden gelen gayreti göstererek maçları kazanmak istiyoruz.” Dedi. İşte Şenol Güneş’in o açıklaması:  “Gol yemeden deplasmanda kazanmak önemliydi. Bunu devam ettirmeliyiz. Aboubakar’ın aramıza katılması moral oldu. Oyuncularımızın başaramayacakları şey yok. Rahat bir maçta üç oyuncu kaybettik. Maçları iyi ve güçlü oyunlarla kazanmak istiyoruz.”  
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Mücadeleyi siyah beyazlılar 2-0'lık skorla kazandı. İşte detaylar…

Beşiktaş,  Kayserispor karşısında maça çok etkili başladı. Redmond, 2. dakikada ceza sahası dışından attığı şık golle takımını öne geçirdi. 42'nci dakikada bu kez sahneye Salih Uçan çıktı. 

Beşiktaş'ta yeni transfer Vincent Aboubakar, 70'te oyuna alındı. Son 3 maçtan galibiyetle ayrılan Siyah-Beyazlılar, ilk kez üst üste 4 maç kazandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.
Güneş, “Her yerde müthiş bir heyecan ve coşku görüyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun takıma destek var.

Taraftarlarımızın beklediği sonuçları almak istiyoruz. Ligde yarışın içindeyiz. Elimizden gelen gayreti göstererek maçları kazanmak istiyoruz.” Dedi.

İşte Şenol Güneş’in o açıklaması: 

“Gol yemeden deplasmanda kazanmak önemliydi. Bunu devam ettirmeliyiz. Aboubakar’ın aramıza katılması moral oldu. Oyuncularımızın başaramayacakları şey yok. Rahat bir maçta üç oyuncu kaybettik. Maçları iyi ve güçlü oyunlarla kazanmak istiyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.