Şenol Güneş, Deplasmanda kazanmak güzel!

SPOR 14.01.2023 - 22:36, Güncelleme: 14.01.2023 - 22:36
 

Şenol Güneş, Deplasmanda kazanmak güzel!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.  Güneş, “Oynayan oyuncular en iyisini yaptılar. Sonradan oyuna girenler galibiyete katkı sağladılar. Deplasmanda kazanmak güzel.”dedi İşte Şenol Güneş’in o açıklaması: Maça 1-0 geride başladık. İki takım da kazanabilirdi. Önemli olan maçı bırakmamaktı, hiçbir zaman kırılmadık. Bir oyuncunun hatası sonrası diğer oyuncuların gayret göstermesiyle sonucun nasıl değişebileceğini gördük. Moral açısından iyi oldu. Daha çok işimiz var. Güçlü oynamalıyız ve daha iyi hale gelmeliyiz. Hatalarımız var ama doğrularımız fazla. Rakibi kendi yarı sahasına hapsederek oynamalıyız.”  
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Güneş, “Oynayan oyuncular en iyisini yaptılar. Sonradan oyuna girenler galibiyete katkı sağladılar. Deplasmanda kazanmak güzel.”dedi

İşte Şenol Güneş’in o açıklaması:

Maça 1-0 geride başladık. İki takım da kazanabilirdi. Önemli olan maçı bırakmamaktı, hiçbir zaman kırılmadık. Bir oyuncunun hatası sonrası diğer oyuncuların gayret göstermesiyle sonucun nasıl değişebileceğini gördük. Moral açısından iyi oldu. Daha çok işimiz var.

Güçlü oynamalıyız ve daha iyi hale gelmeliyiz. Hatalarımız var ama doğrularımız fazla. Rakibi kendi yarı sahasına hapsederek oynamalıyız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.